Držák nápojů
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Držák nápojů
2bubo
Parááááda....
Parááááda....
Naposledy upravil(a) Oťas dne 18 úno 2011, 20:07, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Pěkný , nepřekáží ten otevřený kastlík?
good job
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Bubo muzes udelat postup montaze? Vypada to dobre ale osobne si radsi vzdy zastavim a obcerstvim se, neni nad protahnuti po dlouhe jizde nez jen koupit kavu a hned frcet dal
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Při využití orig. odkládacího místa ve dvířkách , leží dvířka nepříjemně na holeních a nohy musí být jedině skrčené - natáhnout nejdou .Pepino_GH píše:....nepřekáží ten otevřený kastlík....
Při tom mém balastu se dvířka lehce , jen svou vahou opírají o kolena a nohy jsou pohodlně natažené . Kdybych ještě vymyslel slabou vratnou pružinku na dvířka ( dovnitř k pantům , aby nebyla vidět ) , tak se nebudou dvířka kolen dotýkat vůbec .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
A co nějakou gumičku, zahákneš a je zajištěno. Něco jako na zadní plato u HTB.
Jak se ptal Miloš, nemáš nějaký bližší popis montáže a fotodokumentaci? Myslím, že by do toho šlo víc lidí, ty odkládací místa ve dvířkách jsou opravdu skoro na nic..?
Jak se ptal Miloš, nemáš nějaký bližší popis montáže a fotodokumentaci? Myslím, že by do toho šlo víc lidí, ty odkládací místa ve dvířkách jsou opravdu skoro na nic..?
Já myslím , že se do toho nikdo pouštět nebude - musel se upravovat jak samotný držák ( aby šel asi o 3cm víc vysunout ) tak to vyřezávání toho plastu v kastlíku , i samotný kastlík se musel o pár mm posunout níže .....no mraky improvizace a škaredé práce . Takže jsem to sem nedával jako návod a inspiraci , ale jen jako ukázku , že lze i do Háčka nápoják dobalastit .milosh píše:.... muzes udelat postup montaze? .....
Jinak držák VW mě stál 200,- a 9 hodin práce . Ty ledky tam jsou už jen jako orientační bludička , napojené na světlo kastlíku , takže zhasnou po uzavření dvířek
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
No jo, ono je to v Astře utopený pod tou lištou..
Pokud se do toho nevejde dvoulitrova PETka pak to nechci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet