Quick Heat
Re: Quick Heat
Jak píše Roman. Já mám topení Behr a altík Denso. Ohřívací článek mám šouplý do topení z boku od spolujezdce a pod střední konzolou. Astra to má myslím přímo pod schránkou spolujezdce.
- Reklama
Ahoj Romane. Stále po QH, nebo té Rakouské alternativě co jsi zmínil v Lechovicích toužím. Nevím jestli bych měl odvahu to bastlit sám. Navíc ani nemám kde. Asi bych si po domluvě raději v létě zajel k Tobě do Brna.
Ale jsem rád, že jsi se ozval a pokud se Ti vynoří do léta nějaká alternativa, třeba i tahle z Vektry a prozradíš mi co by to obnášelo, tak se myslím domluvíme.
Ale jsem rád, že jsi se ozval a pokud se Ti vynoří do léta nějaká alternativa, třeba i tahle z Vektry a prozradíš mi co by to obnášelo, tak se myslím domluvíme.
Může mi sem někdo, kdo má EPC nebo TIS2000 hodit rozpad topení s Quickheatem na Zafiře B rok 2006. Hlavně mi jde o ten Quickheat. Zajímá mě, jaké je číslo dílu ř.j. Quickheatu a kde jí najdu. Díky.
To Jirka 156: Kolika ampérový máš ten Altík? QH si bere ve velkých mrazech opravdu hodně, takže altík prostě nestíhá. Jinak ŘJ QH je přímo v něm.
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod ...
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
2 David B:
Ahoj, jaké máš zkušenosti s Tvým dodělaným QH? Já zrovna teď v mrazech na QH myslím tak 2x denně....
Ahoj, jaké máš zkušenosti s Tvým dodělaným QH? Já zrovna teď v mrazech na QH myslím tak 2x denně....
ja na to tiez dost casto myslim, aj ked donedavna som si myslel ze to mam len mi to nefunguje. A ono tam mam len rychly ofuk okien ci ako sa to vola
Jo, ten ofuk mám taky a sice trochu pomáhá (třeba při tom jak se auto ve vnitř strašně mlží si to bez něj moc nedovedu představit), ale není to žádná sláva. Bez škrábání občas z obou stran (zevnitř i z venku) se neobejdu. Vevnitř mám pak "krásně" nasněženo...
Zkusím nějaký ten 12V teplovzduch do zásuvky, ale jestli to funguje stejně blbě jako ty přídavné dečky...
Já chci QH
Zkusím nějaký ten 12V teplovzduch do zásuvky, ale jestli to funguje stejně blbě jako ty přídavné dečky...
Já chci QH
To si piš, že ten přídavný ofuk jsou vyhozený peníze. To už mám odzkoušený. Na to kašli.
No, jo ale co s tím, do doby než třeba někdy bude na pořádné auto co se nekrade?