Tak bohužel tohle jsem tam nenašel , způsobů , jak zadat adresu je tam více , ale souřadnice NEBredli píše:...... jak se daji do navigace CD70 zadat souradnice....
Funkce navigace CD70 Navi
Re: Funkce navigace CD70 Navi
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
Ale zadas bod na mape a to staci pokud vis presne kam jedes, osobne jsem to ale nepouzil ani jednou, vzdy staci najit nejblizsi krizovatku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
umi to vypsat souradnice mista kam jedu tak nechapu proc tam nejde zadat primo souradnice ...
pokud mas adresu, idealne se zkratkama, na papire a nevyznas se v tom co je co, tak by se ty souradnice obcas hodili (hlavne v zahranici)
pokud mas adresu, idealne se zkratkama, na papire a nevyznas se v tom co je co, tak by se ty souradnice obcas hodili (hlavne v zahranici)
Astra H kombi 2007 - 1,6 XER 85kw, bílá, LPG, tempomat, navigace, ...
Teď jsem si prohlížel manuál sesterské navi z Chevroletu Cruze a tam lze zadávat souřadnice. Že by to u Opla opravdu nešlo?
Hmm Pepino ale cruze je na platforme astry j to uz nema s hackem nic spolecnyho.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Že je Cruze na podvozku Astry J vím, ale že používá stejnou výbavu jsem netušil.
Mám takový dotaz, nechá se někde dohledat u navi cd70 s GID displejem naplánovaná trasa? Pro mě to je zatím vždy překvápko, kudy navigace trasu naplánuje. U CID displeje to je zřejmě vidět na mapě, ale u displeje GID jsem to nikde v menu navigace nedohledal. Moc díky za informace.
-
- Kontaktovat uživatele:
jo. Stiskneš tlačítko INFO, potom TMC a potom v menu cesty a info. o aktuální cestě (samo že musíš mít aktivovanou navigaci kamsi). Trasa se ti zobrazí v podobě seznamu měst a čísel silnic, přes které vedevagus píše:...nechá se někde dohledat u navi cd70 s GID displejem naplánovaná trasa?
Pepasi diky, to jsem taky nevedel