Pokec o čemkoliv a OT
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec o čemkoliv a OT
Jojo!Pueblo měl včera řeči že si dá kus masa a pak tam sloupe je škopky! Ale pak si dal něco menšího na jídlo
U nás je na co koukat!Taky je kolikrát problém se soustředit!
U nás je na co koukat!Taky je kolikrát problém se soustředit!
- Reklama
aspon je se naco koukat..ja som vcera vstal rano do roboty...otvorim dvere na byte a koukam ze mi dakto uj...bal nike tenisky a zimne topanky k tomu...jako bomba....
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
parada ist bosi do roboty
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Oto, se divím, že máš ještě všech pět pohromadě..
silver - to jsou nápady nechávat boty před bytem.. Byly doby, kdy se v Praze na sídlištích prý kradly i starý pantofle.. Dobře prý hořely..
silver - to jsou nápady nechávat boty před bytem.. Byly doby, kdy se v Praze na sídlištích prý kradly i starý pantofle.. Dobře prý hořely..
to mas este dobre, ja som tak bol u kamarata a tam mi ich zobrali. A to som bol dnu asi 10 min.
Ještě se vrátím Otonovi Musím mu normálně vyseknout poklonu, protože ač měl práci co půlnoci, tak pak ještě po rachotě dorazil za mnou a šli jsme ještě na pivko. Spát jsem šel kolem půl druhý ráno, takže na tuhle návštěvu Brna jen tak nezapomenu. A Oto ještě musel jet domů....prostě sekáč
Měl jsem v plánu se stavit ještě za RomanemK, Oto mi vysvětlil kde ho najdu, ale už jsem neměl čas. Dorazil jsem domů před malou chvílí a jsem rád, že jsem rád
Měl jsem v plánu se stavit ještě za RomanemK, Oto mi vysvětlil kde ho najdu, ale už jsem neměl čas. Dorazil jsem domů před malou chvílí a jsem rád, že jsem rád
Midzi bolo to aspoň v zime?
Na zraze si pozriem Otíkove ruky aké má popálené, keď čumí na kolegyne.
Na zraze si pozriem Otíkove ruky aké má popálené, keď čumí na kolegyne.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ano bolo to v zime, asi 10cm snehu, takze som vyfasoval topanky od kamarata
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
však jsi viděl v ředkovci ne?
Každopádně jsem rád ,že jsem poznal další tvář z fora!
A rád jsem si poslechl pozitiva o cd 70!A dobře jsem se zasmál u Pueblových historek!!!
Očekávám tě zas jak přijedeš!Snad budu mít tentokrát volno, abychom mohly něco podniknout!Třeba vyrazit na pivo a za holkama s Romanem a Gordem!
Pueblo: Však jsem se taky dneska těšil dom jak kráva!Moc jsem toho nenaspal!V sedm vstávačka s malou do školky a zase do práce!Ještěže mám tři dny volno! Ale je to aji o zvyku Já bych zase nemohl dělat pět dní v týdnu ,osm hodin!To má člověk celej den rozje..nej!To radši budu od rána do noci v práci a pak mít třeba 5 dní volno!Každopádně jsem rád ,že jsem poznal další tvář z fora!
A rád jsem si poslechl pozitiva o cd 70!A dobře jsem se zasmál u Pueblových historek!!!
Očekávám tě zas jak přijedeš!Snad budu mít tentokrát volno, abychom mohly něco podniknout!Třeba vyrazit na pivo a za holkama s Romanem a Gordem!