Astra GTC - Mirek
Astra GTC - Mirek
Tak toto je moje GTC je to rok 2005 výbava cosmo mám ho zhruba od loňskýho října, najeto má k dnešnímu dni cca 70500km. Motor 1,6 Z16XEP tedy výkon 77 kW.
- Reklama
Re: Astra GTC - Mirek
Vítej do klubu, poslední dobou se tu s GTC roztrhl pytel..
Vítej krajane v jakym nakupaku jsi to nafotil?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Díky za uvítání... no na ulici GTC člověk jen tak nevidí, naštěstí to neni tak okoukaný Na tohle sem čekal asi od května, než pánovi co jí měl přede mnou dorazila z výroby Insignie... Jinak zatim maximální spokojenost, s háčkama sem před tim najel docela dost, takže sem věděl do čeho jdu. Teď snad už bude hezky tak jí omeju a dolepí se stříška na 3. dveře - origo doplněk OPC line... Jinak focený je to v Arkádách na Pankráci u Motokovu
Naposledy upravil(a) Mirus dne 10 úno 2011, 22:19, celkem upraveno 1 x.
Myslel jsem si pankrac na kolik te striska vyjde? Dobrý kola
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
Jo kola jsou fajn z 16" nejhezčí si myslim ale chtělo by to na léto 17" nějaký origo sehnat... Stříška myslim 3700,- kupoval jsem jí hned s autem ale pak se to lakovalo, tak se to protáhlo teď se zase čeká až se to nalepí. Neni to ta přímo z OPC ale OPC Line ta se mi líbila víc.
Vážně moc pěknej kousek!
A chválím hnedka to dořešení střešního spoileru, byla by to první věc, co bych taky udělal
Ať slouží!
A chválím hnedka to dořešení střešního spoileru, byla by to první věc, co bych taky udělal
Ať slouží!
Kridlo a nic viac ani nemusis.
Jo takovýhle věci to chce řešit hned jinak se k tomu člověk už nikdy nedostane - vlastní zkušenost. Spoiler sem měl objednanej dřív než bylo auto , hnedka sem tam pak dal KN-ko filtr. Teď na jaro ještě budu teda muset zainvestovat do novejch mlhovek - nějak nepřežili zimu , nějakej olejovej servis to bude chtít asi, taky možná se mi kluci v práci kouknou na nápravu přední jak sou na tom spojovačky a kuláky ale jinak snad bez velkejch investic.