Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
asi nejaky spracovatelia mlieka strajkovali tak to mlieko rozlievali kade tade
- Reklama
Asi nakej mlikar
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
vcera som bol na obhliadke v poistovni a potom aj v servise, skoda predbezne 3500 - 4000€ kedze je asi aj chladic poskodeny, teda aspon to tvrdili.
Tak to není tak hrozný, i když i to na..re..
Midzi, velká omluva.. já si nevšiml, že to je v Eurech..
To je už jetý Háčko, ne? Hoď sem nějakou fotku, ať víme jak vypadá škoda za 4000,- Éček
To je už jetý Háčko, ne? Hoď sem nějakou fotku, ať víme jak vypadá škoda za 4000,- Éček
Nepřepsal si se o nulu? To je skoro 100tisíc. U vás 121 .
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Nie nepomylil som sa , mna to tiez zarazilo. Najprv som bol u Bosh(2500 - 4000) autoservis kedze som tam mal sluzobaka na vymene oleja a mam ich asi 500m od firmy. A potom som volal do Opla(3500 - 4000). Zajtra idem na tu zvolavacku tak mi povedia viac, kedze si to hned aj pozru. Ja som im do telefonu len povedal ako to vyzera a on to odhadol. Je tam podozrenie ze mi to zasiahlo aj chladic(to som si ja ani neuvedomil, na to ma upozornil obhliadac) tak asi preto tak vysoka suma. Urcite je poskodena nejaka vystuha ci co mi to povedal. Nastastie si to aj ten z poistovne vsimol, teda ked som mu ukazal ze lava strana naraznika je asi o 2cm posunuta do vnutra. Z toho dovodu mi asi lave svetlo svieti nizsie ako prave. Ked som ratal len material co ja vidim ako poskodeny tak je suma cca 700€ plus vastuha 150€. Ked k tomu pripocitam pracu a lak tak to bude okolo 2000€. Ale ked zam bude nieco aj s chladicom pripadne uchyt svetla tak to hned splha hore.
Podla fotky by ste povedali ze len trocha tuknuty. Aj maska vyzera dobre kym si nevsimnes ze je prasknuta a cela posunuta 2cm za tu chromovu cast. Krasne tam das prst medzi chromove logo a plast.
Podla fotky by ste povedali ze len trocha tuknuty. Aj maska vyzera dobre kym si nevsimnes ze je prasknuta a cela posunuta 2cm za tu chromovu cast. Krasne tam das prst medzi chromove logo a plast.
Zrovinka sem byl za astruli v garazi, pac dosli novy zarovky Philips Diamond vision 5000K. Rek bych ze sviti lip jak PIAA co me stali 3x tolik.
midzi, držím palce. Pak dej vědět jak jsi dopadl.
hned zajtra budem mudrejsi, teda aspon dufam ze mi daju nejaku realnu cenu na papier.