to je pravda ... je tam 110 kilo a skoro 5 rokov ale urcite to nikto nekontroloval ...
a ked tecia maaaaalo to je ako keby ani netieklo
tuhy chod rychlostnej paky
Re: tuhy chod rychlostnej paky
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- Reklama
Tak mam uplně to samý,na 1,7 74kw 6° převodovka 170tkm,všechny kvalty jdou přesně ale ztuha.BRANIK12341 píše:zdravim vas vsetkych
mam mensi problem....totiz mam pocit,ze mi ide nejak tuhsie riadiaca paka...mam ASTRA H 1.9 CDTI,DPF 2005,motor Z19DTH , 6 rychlostna prevodovka...205.000 km....problem nie je v hadzani rychlostí,nevyskakuju rchlosti,sedia presne....
a tak sa vas pytam....treba nejak ten mechanizmus premazavat..ci nieco...co tomu pomoze...? viete o niecom?
dik
ale servis nechám asi až na rozvody při 180 tkm
1.7 DTH Caravan 2006 6° teď 93kw
-
ahojte,
tak bol som s autom u RomanaK.....okrem toho ze mi vymenil s Jirkou komplet spojku a porobil kopu inych vychytavok....opravil mi aj ten tuhy chod rychlostnej paky,ako som tu spominal....
boli to lana...
vymenil ich....a ide ako nova....nemalo to nic s hladinou oleja...aspon Roman sa k tomu vyjadril,ze to by sa prejavovalo inak,ak je v nej malo oleja.
touto cestou sa chcem este raz podakovat za skvelu pracu Romanovi a Jirkovi
tak bol som s autom u RomanaK.....okrem toho ze mi vymenil s Jirkou komplet spojku a porobil kopu inych vychytavok....opravil mi aj ten tuhy chod rychlostnej paky,ako som tu spominal....
boli to lana...
vymenil ich....a ide ako nova....nemalo to nic s hladinou oleja...aspon Roman sa k tomu vyjadril,ze to by sa prejavovalo inak,ak je v nej malo oleja.
touto cestou sa chcem este raz podakovat za skvelu pracu Romanovi a Jirkovi
ASTRA H Z19DTH - moja laska