NÁVOD::Jak odstranit nápis InSP
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NÁVOD::Jak odstranit nápis InSP
Jak odstranit nápis InSP
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Význam nápisu InSP:
InSP - indikace času do služeb servisu. Aby se podívat zbylý doběh nutno při vyključennom zapalování stiskne tlačítko čítače doběhu - zobrazit denní doběh, potom znovu stiskne i zadržovat víc 2 sek touž tlačítko. Na displeee zobrazit nápis "InSP" i zbylý do servisu doběhu.
Nutno spatří, že nehledě na typizační pro Rusko mežservisnyj interval 15000 km (viz . servisní kniha), nápis obvykle se objevove v okolí 8000- 10000 km.
Vypnutí nápisu InSP:
Pro odpojení nápisů InSP třeba:
* Vypnout zapalování
* stisknout i zadržovat tlačítko vypouštění denní doběh (displej na štítku příborů bude ukazuje počítač kilometrů i počítač denní doběh)
* přibližně přes 3 sekund se objevovou indikaci interval servisu (například, "InSP 15.000" nebo "InSP 0"), ne dovolených tlačítka vypouštění, dodatečně stiskne brzdový pedál , obě zadržovat
* i, ne dovolené tlačítka i nožní páku, zahrnout zapalování
* na displej bude mihotavá indikace "InSP - - - ", potom přibližně přes 10 sekund na displej bude svědectví maximální doběh ("InSP 35 000 km" pro benzinovogo motoru nebo "InSP 50 000 km" pro Dieselův motor motoru při ECO Service- Flex).
* Nápis bude mrká nějaký čas i potom přijde nenazm. Potom interval servisu sražený v začátečném stavu.
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Význam nápisu InSP:
InSP - indikace času do služeb servisu. Aby se podívat zbylý doběh nutno při vyključennom zapalování stiskne tlačítko čítače doběhu - zobrazit denní doběh, potom znovu stiskne i zadržovat víc 2 sek touž tlačítko. Na displeee zobrazit nápis "InSP" i zbylý do servisu doběhu.
Nutno spatří, že nehledě na typizační pro Rusko mežservisnyj interval 15000 km (viz . servisní kniha), nápis obvykle se objevove v okolí 8000- 10000 km.
Vypnutí nápisu InSP:
Pro odpojení nápisů InSP třeba:
* Vypnout zapalování
* stisknout i zadržovat tlačítko vypouštění denní doběh (displej na štítku příborů bude ukazuje počítač kilometrů i počítač denní doběh)
* přibližně přes 3 sekund se objevovou indikaci interval servisu (například, "InSP 15.000" nebo "InSP 0"), ne dovolených tlačítka vypouštění, dodatečně stiskne brzdový pedál , obě zadržovat
* i, ne dovolené tlačítka i nožní páku, zahrnout zapalování
* na displej bude mihotavá indikace "InSP - - - ", potom přibližně přes 10 sekund na displej bude svědectví maximální doběh ("InSP 35 000 km" pro benzinovogo motoru nebo "InSP 50 000 km" pro Dieselův motor motoru při ECO Service- Flex).
* Nápis bude mrká nějaký čas i potom přijde nenazm. Potom interval servisu sražený v začátečném stavu.
- Reklama
Jak jsem odstranil nápis InSP
Zdrawím,
tak se mi povedlo zrušit nápis InSP, návod byl opravdu povedený. Jazyku z translatoru je těžké porozumět
Mě se to povedlo asi podle návodu : klíček jsem zasunul do zapalování, stiskl tlačítko na mazání ujetých km, sešlápl brzdový pedál a otočil jsem klíčkem. Po chvilce se rozblikal nápis InSP a objevil se mi pod tímto nápisem typ prohlídky 30000, tj. po 30000km. Pak jsem vypnul klíček a nápis InSP se už neobjevil.
Snad jsem nic nezpackal
tak se mi povedlo zrušit nápis InSP, návod byl opravdu povedený. Jazyku z translatoru je těžké porozumět
Mě se to povedlo asi podle návodu : klíček jsem zasunul do zapalování, stiskl tlačítko na mazání ujetých km, sešlápl brzdový pedál a otočil jsem klíčkem. Po chvilce se rozblikal nápis InSP a objevil se mi pod tímto nápisem typ prohlídky 30000, tj. po 30000km. Pak jsem vypnul klíček a nápis InSP se už neobjevil.
Snad jsem nic nezpackal
Re: NÁVOD::Jak odstranit nápis InSP
Zdarec, chtěl bych se jen zeptat.... pokud zruším nápis insp podle tohoto návodu, objeví se potom zas při další výměně oleje??? moc díky
jasneJuray píše:Zdarec, chtěl bych se jen zeptat.... pokud zruším nápis insp podle tohoto návodu, objeví se potom zas při další výměně oleje??? moc díky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Moje zkušenost je trochu jiná, ale stoprocentní :
1) sešlápnout pedál spojky+brzdy
2) zmáčknout a držet knoflík denního počítadla km
3) zapnout zapalování / "na kontrolky"/
4) při stálém držení shora uvedeného po chvilce začne nápis "inSP" blikat a následně se vynuluje "----"
5) pustit vše a hotovo ...
1) sešlápnout pedál spojky+brzdy
2) zmáčknout a držet knoflík denního počítadla km
3) zapnout zapalování / "na kontrolky"/
4) při stálém držení shora uvedeného po chvilce začne nápis "inSP" blikat a následně se vynuluje "----"
5) pustit vše a hotovo ...
ted sem to dělal minulej tejden a funguje to uplně jednoduše jako v géčku a sice zmáčknout nulování kilometrů a otočit klíčkem a nulování furt držet, nějaký šlapání na brzdu/plyn netřeba
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak já to rušil dnes a poctivě jsem se snažil dodržet návod. Ovšem nějak mi chyběly ruce, nebo co. Tak jsem to po několika marných pokusech zkusil zjednodušit a klaplo to:
Moje zkušenost je trochu jiná, ale u mě fungoval :
1) zapnout zapalování / "na kontrolky"/
2) zmáčknout a držet knoflík denního počítadla km dřív než zmizí InSP. (času dost)
3) při stálém držení čudlíku po chvilce začne nápis "inSP" blikat a následně se vynuluje "----"
4) pustit vše a hotovo ...
Stačila jedna ruka (pravá). Pedály, výfuk ani anténu držeti netřeba.
Moje zkušenost je trochu jiná, ale u mě fungoval :
1) zapnout zapalování / "na kontrolky"/
2) zmáčknout a držet knoflík denního počítadla km dřív než zmizí InSP. (času dost)
3) při stálém držení čudlíku po chvilce začne nápis "inSP" blikat a následně se vynuluje "----"
4) pustit vše a hotovo ...
Stačila jedna ruka (pravá). Pedály, výfuk ani anténu držeti netřeba.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mel bych dotaz nevite zda je mazání servisního intervalu (INSP) stejné na corse D jako u astry H???mame v rodine corsu chystam se menit olej a rad bych vedel jak vymazat servis.Dekuji
Opel Astra OPC