můj caravánek turbo
Re: můj novej caravánek turbo
Není to tak hrozný, nejhorší jsou tmavý auta.. A mejt se musí občas všechny..
- Reklama
Astru jsem chtěl až jako poslední alternativu a vůbec jsem po nich nekoukal( vítězila vectra C a zafira B). Když někdo něco pořád shání tak se to holt nedaří sehnat . Konkrétní barvu už vůbec. Jen jsem nechtěl tu "pekelnou základní" modrou (někteří prominou). Naštěstí to takhle višlo
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
v hacku kombiku je mista azaz, zafira je zbytecna pokud nevozis kazdy vikend 7 lidi a psa
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Koukej nadělat víc fotek, i interiéru..
Mildo, viděl jsi kufr u Zafiry, když je pro 7 lidí, tam dáš max. morče nebo Yorkšíra, ne psa..
Mildo, viděl jsi kufr u Zafiry, když je pro 7 lidí, tam dáš max. morče nebo Yorkšíra, ne psa..
asi tak nějak jsem si to odůvodňoval, že to háčko v kombajnu stačí
V corse D jsem měl dojem lepší (co ce týče prostoru uvnitř). ale kufr citelně chyběl!!!
V corse D jsem měl dojem lepší (co ce týče prostoru uvnitř). ale kufr citelně chyběl!!!
S fotkama interieru moc nespěchám. asi jezdilo lidí 5 a pes . je to celkem pelech. Na jaře jasná tepovačka a vše bude jako nové. Nechci škrábat i zevnitř
Naposledy upravil(a) Kuči dne 08 úno 2011, 20:45, celkem upraveno 1 x.
Většinou už jezdíme s manželkou sami, říkal jsem si, že by nám Corsa D stačila. Pak jsem u ní otevřel kufr a zůstáváme u kombíku. Na barák je potřeba pořád něco vozit..
Naposledy upravil(a) Pepino_GH dne 08 úno 2011, 21:02, celkem upraveno 1 x.
krásná! Musí určitě taky krásně jezdit Ať slouží!
Biele auto som par rokov dozadu nemohol ani citit... A tvojej to sedi, len to umyvanie
Vela pohodyna ceste
Vela pohodyna ceste
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW, 2007
biela je dobra a aspon sa nebudes cez vikend nudit