Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
volfe: podrzis tlacitko na zamykani na ovladani a zavrou se a treba i otevrou kdyz odemknes
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
To vím taky, že s tím jde takto manipulovat, ale tamta funkce mě chybí, prostě vylezu, jen zmáčknu zamknout a jdu do pryč, nemusim se starat. řešení že vylezu, zamknu a ted to zmáčknu znova a čekám až to dojedu... stále čekám... jo už dobrý tak teda jdu, je nepraktický Upřímě, nevim zda toto někdy vůbed využiju tu dálkovou manipulaci
v lete to je good ze nemusis lizt do auta a otevres okna dalkou. jinak astra g to zavirani oken po zamknuti ma, nevim proc hacko taky ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja by som radsej prijal aby po zamknuti sa sklopili zrkadla
Miloši, hlavně v létě.. , kolega si strčil za sklo dveří spolujezdce u Passata parkovací kartu. Když se blížil k autu, hádej co udělal jako první A už rozebíral tapec
-
- Kontaktovat uživatele:
uvidíme, teoreticky by to jít mělo. A když popustím uzdu fantazii, tak možná i samočinné zavírání pootevřených oken při dešti. Odejedete z vozu a necháte mírně pootevřená okna (u nás asi jedině na bezpečném místě) a když začne pršet, okna se zavřou. Samo že pouze u vozů s dešťovým senzorem. Vlastně, neumí tohle už Astra od narození?Werewolf píše:...jde udělat aby se zavřela automaticky otevřená okna po uzamčení vozu?
Pepasi tak toto by bylo super, jen blby kdyz nemas vsechny el. okna ale treba jen predni a dite necha otevreny to vzadu, pak je i destovej senzor bezradny
Ale chlavne by to chtelo vymyslet i nejakou uprave diky ktere ti to samo rano v zime oskrabe okno
Ale chlavne by to chtelo vymyslet i nejakou uprave diky ktere ti to samo rano v zime oskrabe okno
Třeba by ten Pepův cajk dokázal zvednout zadek, vytáhnout se ze zásuvky a dojít vytáhnout vokýnko dozadu švihadlama...
Papasi, koukám, že podáš prst a už z toho bude další výbavový stupeň..
Mohl by pepas udelat z hacka jecko a bude to