Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jo a jedna žárovka přijde na 200 včetně posty.
- Reklama
Takže dnes návštěva ve Viku v liberci, udělána geometrie, kontrola nápravy přední, srovnání natočení volantu, neměl jsem s sebou carpass takže kontrolka protiskluzu furt svítí, celkem za 1700 kč.radim píše:Dnes jsem nakupoval s tetou v intersparu v Jablonci a parkoval jsem v podzemní garáži, při odjíždění jsem s ní kecal a uplně jsem zapomněl na betonový sloup. při vyjíždění jsem to do něj napral levým předním blatníkem.
Výsledek - totálně promáčklej plech, každou chvíli bliká protiskluz a píská jako když je aktivní, a lehce hnutý volant doleva(při jízdě rovně ja otočen doleva)
Za blbost se holt platí, jsem zvědav na cenu opravy. (příští týden zajedu do liberce do toho E.C. Viku a spojim to s normální prohlídkou na rozvody atp., pokud na to budu mít peňauze teda)
Za výměnu předního levého blatníku(i s nastříkánim) říkal asi 10 000, není to nějak hodně? na netu jsem našel ten plech za 600, sice asi ne s mojí barvaou ale stejně.... neříkejte že výměna(práce) a nastříkání stojí přes 9 tisíc.
http://www.autodily-opel.cz/zbozi/3052/ ... -v--2004--
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
Jo pokud to je cena v Oplu, tak bych tomu věřil. Já měl to samé + přední nárazník a světlo a cena byla vyšší než 25t.. Přesně ji zatím nevím, faktura nám ještě nepřišla, ale co říkal, tak pod 25 to nešlo.
Mají tam prasácké ceny.
Mají tam prasácké ceny.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
hmm, když už jsme u tý blbosti. Ráno jsem lil do nádrže VIF, jak jsem odnášel stříkačku tak jsem zapomněl zaklapnout dvířka a začal couvat z garáže. O pružinu co zvedá vrata se dvířka zachytily a teď mám na boku fajnej důlek. Naštěstí se pružina vyhákla a já stihl zastavit, takže mám "jen" dolík na boku a poškozený ten trn zámku. Co by se stalo kdyby to nebyla pružina ale něco pevnýho, radši nedomýšlím. Teď abych sehnal nový dvířka nádrže, sice fungují, ale ten trn je ze dvou třetin zlomený ...no jsem prostě umělec, no
no tak to je paráda, takže asi výměna proběhne až někdy před létem(kde na to mám furt brát prachy), zkusim se kouknout po vrakovištích a inzerátech, třeba někde ten plech bude k mání, pak by cena mohla klesnout, jestli teda budou ochotný udělat to s ne novým dílem a ne od nich.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
Chlapci ved aj take veci stavaju a myslim si ze kazdemu:) a pokial nie je horsie myslim tym ludsky zivot tak su to len drobnosti:) Ale dufam ze sa neurazite ale mohli by sme zalozit novu temu napr. Co som si posral sam:) mohlo by to byt celkom zaujimave a pre druhych poucne na co a kde si davat pozor!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
dnes mi v opeli v NR vymenili klapku vnutornej cirkulacie a loziska na prednych tlmicoch ...
uz aby bolo teplo ... neviem sa dockat kedy nahodim liatiny ...
prave tu kolega krici ze ma zase mrznut ale neviem ci ho mam brat vazne ....( jazdi na renoolte clio )
uz aby bolo teplo ... neviem sa dockat kedy nahodim liatiny ...
prave tu kolega krici ze ma zase mrznut ale neviem ci ho mam brat vazne ....( jazdi na renoolte clio )
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Jó, do téme co jsme si kdo po*rali bych měl za poslední 2 týdny taky co napsat..
Radime, škoda, že se ti to nestalo minulý týden (teda škoda je, že se ti to vůbec stalo, ale víš jak to myslím). Jinak bych vzal ze servisu ten můj plech a nechal bych ti ho za poštovné. Jenže jsem si říkal, kdo by chtěl pokroucený plech, tak jsem vzal jen nárazník a světlo..
Radime, škoda, že se ti to nestalo minulý týden (teda škoda je, že se ti to vůbec stalo, ale víš jak to myslím). Jinak bych vzal ze servisu ten můj plech a nechal bych ti ho za poštovné. Jenže jsem si říkal, kdo by chtěl pokroucený plech, tak jsem vzal jen nárazník a světlo..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Tak dnes auto sklucikom zhaslo AZ po strate
viac https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=210
viac https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=210
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus