otvor pro lyže
otvor pro lyže
Mám Astru G 3 dv. hatchback a v zadním sedadle mám otvor na prostrčení lyží, zároveň slouží jako loketní opěrka. Nyní si chci koupit Astru H, nikde jsem ale neviděl stejné provedení, existuje vůbec?
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
- Reklama
Re: otvor pro lyže
Sháněl jsem to na kombika, protože jsem s tím byl na Géčku móóóóc spokojenej, ale Vojta říkal, že to dělaj jen do sedana.
Tohle jsem v Astře H nikdy neviděl, nicméně existují sedadla dělená 40:20:40, kdy ten prostředek pak slouží jako průlez třeba na lyže. Ale jako loketka to je taky naprd. A jestli tyhle sedadla mají kombíci netuším...
FAkt to žádná varianta nemá? V zimě to využívámn velmi často a i leketní opěrka je dobrá věc
Leda vyměnit s nějakym "sedaňákem"
Problém je to, že zatím neseženeš sedan ani na vrakáči, kde by se to možná dalo koupit. Navíc mít takový štěstí, abys trefil potahy......utopie
Problém je to, že zatím neseženeš sedan ani na vrakáči, kde by se to možná dalo koupit. Navíc mít takový štěstí, abys trefil potahy......utopie
No to jste mě moc nepotěšili, že by "zlatá" Astra G?
Poradí mi někdo jestli je do 5 dv. hatchbacku optimální motor 1.6 16V 77kW a jaká je spotřeba v praxi?
Poradí mi někdo jestli je do 5 dv. hatchbacku optimální motor 1.6 16V 77kW a jaká je spotřeba v praxi?
pueblo, s jakou jezdíš spotřebou? váhám mezi kombíkem a 5 dv.
No ode mě to nebude objektivní. Jezdím jen do práce a z práce, 3km tam a 3km zpátky. V zimě 8,6, v létě 7,5. Když jsem jel Itálii, 5 lidí, střešní box, kufr plnej jídla, měl jsem průměr 7,2.
Osobně jsem s 77kW spokojenej. Není to žádnej závodník, ale stačí.
Kdybych mohl doporučit, šel bych do 1,8. Měl jsem jí v Géčku sedanu a super motor se super spotřebou. Od kolegů tady jsou na 1,8 taky skvělý ohlasy. Jestli si tedy můžeš vybrat, 1,8
Osobně jsem s 77kW spokojenej. Není to žádnej závodník, ale stačí.
Kdybych mohl doporučit, šel bych do 1,8. Měl jsem jí v Géčku sedanu a super motor se super spotřebou. Od kolegů tady jsou na 1,8 taky skvělý ohlasy. Jestli si tedy můžeš vybrat, 1,8
Teď mám v géčku 1,6 55 KW a taky to stačí, jezdím sám max ve dvou. Takže 77 KW by mi mohlo stačit. Máš s tímto motorem nějaké potíže, co spotřeba oleje?
Pravda, bere mi to cca 1L oleje na 5 tis. km, ale to je v pohodě. Jinak no problema. Koupil sjem to při 107tis a teď mám 118 a zatím v poho...