Klubová trička!
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klubová trička!
kdo řekl?me se to lizatko líbilo. ja bych bral rozměr 110x 50.ale nemůžu o tom rozhodovat sam. co milosh na to?uz to viděl?
dal jsem to i na naše fórum a tam se kluci shodli že bez něj to bude lepší mě to ani nenapadlo a popravdě se mi to bez něho taky více líbí
Miloshovi jsem psal ale zatím si vzkaz nevyzvedl,ale čekám že tohle logo skončí na úvodní stránce tohoto fóra
Martin chce tisknout a právě chce vědět v jakém rozměru to má udělat tak tedy počkáme ještě na názor ostatních doufám že to bude brzy
Miloshovi jsem psal ale zatím si vzkaz nevyzvedl,ale čekám že tohle logo skončí na úvodní stránce tohoto fóra
Martin chce tisknout a právě chce vědět v jakém rozměru to má udělat tak tedy počkáme ještě na názor ostatních doufám že to bude brzy
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to i ja ...
tak Miloshovi se to líbí a teď ho budu tak dlouho otravovat dokud to logo neumístí nahoru vlevo míste té obyč astry
Zdravim!
sorry za pozdni odpoved, ale nakonec jsem se k tomu dostal
Takze .... ta firma uz nedela potisky, ale vysivaji .... ja osobne ma od nich trikos vysivkou a nevypada to vubec zle.
Napiste mi jaky je finalni navrh - co dozadu, co dopredu, jestli neco na rukav a tak ruzne. Ja jim to poslu, oni reknou cenu a tu napisu.
Dikes
sorry za pozdni odpoved, ale nakonec jsem se k tomu dostal
Takze .... ta firma uz nedela potisky, ale vysivaji .... ja osobne ma od nich trikos vysivkou a nevypada to vubec zle.
Napiste mi jaky je finalni navrh - co dozadu, co dopredu, jestli neco na rukav a tak ruzne. Ja jim to poslu, oni reknou cenu a tu napisu.
Dikes
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no stejný jak jsou ukázány na 1 straně.akorat s našema logama,který tady v tématu taky jsou .akorat barvu trička podle toho kdo jakou chce.
- honza
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec jak to vypadá s realizací triček? jestli to někdo budete řešit tak chci taky jedno,možná dvě
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to vázne na výrobě! Bohužel u mě by to bylo drahý a fazol říkal na srazu ,že u něj to bude taky drahý!Takže musíme sehnat něco jinýho!Já se ještě optám v té firmě jak by to řešily kdyby se měnily jen jména a ostatní by zůstalo stejný.
4 Samothe,Milosh: Kdo dělal ty trička vám na G club? !
4 Samothe,Milosh: Kdo dělal ty trička vám na G club? !