Centrální zamykání
Centrální zamykání
Chci se zeptat na zamykání auta.Musel jsem vyndat baterku k vůli nabití a byl jsem překvapený,že bez baterky nešlo klíčem zamknou celé auto,ale jen dveře u řidiče.Je tento stav normální?
Zafira B 1,9CDTI 88kW rok 2006
Zafira B 1,9CDTI 88kW rok 2006
- Reklama
Re: Centrální zamykání
Po vymene baterie odemnknete dvere klicem v zamku, zasunte klic do spinaci skrinky abyste synchronizovali dalkove ovladani, viz navod k obsluze strana 69
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
On asi vymenil 12V akumulator z auta a nie z kluca ...
Ano, je to normalne ze ked vyberies akumulator tak ti nepojde zamknut cele auto ... odkial by zobral prud servomotorcek / elektormomotor ktory auto zamkne?
Prajem pekny den.
M.
On asi vymenil 12V akumulator z auta a nie z kluca ...
Ano, je to normalne ze ked vyberies akumulator tak ti nepojde zamknut cele auto ... odkial by zobral prud servomotorcek / elektormomotor ktory auto zamkne?
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Přesně tak,jednalo se o vyndání autobaterie,blbě jsem to napsal.Já si to myslel,že to tak bude,ale raději jsem se zeptal.Ještě se chci zeptat,když,bych otevřel kapotu,zamkl auto dálkou,teprve pak vyndal baterku,půjdou pak otevřít dveře klíčkem?Nechci totiž nechávat na ulici vlastně odemknuté auto.
Klíčkem půjde auto otevřít vždycky, bez ohledu na to, jestli tam baterka je nebo není. Klíčkem otevíráš zámek mechanicky, ne elektricky. Sice jen dveře řidiče, ale proto tam ten zámek je. Je to stejnej případ, jako by se Ti baterka vybila přes noc, taky bys to na dálku neodemkl, ale klíčkem jo.
Děkuji za odpovědi,měl jsem před tím Astru G a už si to nějak nepamatuji,ale asi to bylo stejné.Ještě jednou díky.
Ještě jeden dotaz,nevíte jestli má někdo Tech 21 z pražských členů.Potřebuji naprogramovat nové budíky.K Oplovi se mi nechce,chce za to nekřesťanské peníze.
Ještě jeden dotaz,nevíte jestli má někdo Tech 21 z pražských členů.Potřebuji naprogramovat nové budíky.K Oplovi se mi nechce,chce za to nekřesťanské peníze.
jinak v manuálu je popsaný jak zamknout auto bez baterky
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Dobrý den, mám dotaz, zda-li jde nějak centrálně uzamknout auto bez dálkového ovladače,
( příklad nefunkční baterie v klíčku ). Baterie v autě je ovšem stále zapojena. Zkoušel jsem to,
ale vždy se uzamkly pouze dveře u řidiče, zbytek zůstane otevřený. Jde to nějak, aby se
v případě nouze dalo uzamknout celé auto pouze klíčkem? Děkuji
( příklad nefunkční baterie v klíčku ). Baterie v autě je ovšem stále zapojena. Zkoušel jsem to,
ale vždy se uzamkly pouze dveře u řidiče, zbytek zůstane otevřený. Jde to nějak, aby se
v případě nouze dalo uzamknout celé auto pouze klíčkem? Děkuji
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
auto kompletne zamknes stlacenim tlacidla centralneho zamykania na stredovom paneli a naslednym zabuchnutim dveri spolujazdca.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Popřípadě se dá zamknout přes dírky, které jsou ve dveřích u zámku. Ty slouží právě k nouzovému zamknutí, nebo jak to nazvat .
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008