Klubová trička!
Re: Klubová trička!
mam mensiu pripomienku , ten Opel znak pri pohlade zpredu je nevyrazny, bolo by vhodne, aby na prvy pohlad aj ostatnym bolo hned zrejme, ze sa jedna o OPEL
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
martin:mrkni na horní fotku astry.v horní části znaku ma tu lištu širší a treba tam udelat ještě rámeček na spz. a ty mlhovky trochu do středu ale jen decentně. . delat výplň spoileru mi prijde uz přeplacany.zkus jeste neco s tim udelat, kdyz říká samothe.
Martin mě brzy ukamenuje furt se mi něco nelíbí jsem hold detailista asi to bude muset celé překleslit
no rámeček na spz si myslím že to celé pokazí,ale už jsem mu předložil co je třeba vylepšit a že toho je opravdu hodněOton píše:martin:mrkni na horní fotku astry.v horní části znaku ma tu lištu širší a treba tam udelat ještě rámeček na spz. a ty mlhovky trochu do středu ale jen decentně. . delat výplň spoileru mi prijde uz přeplacany.zkus jeste neco s tim udelat, kdyz říká samothe.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem zvědav. jo marto ptal jses na tu výrobu tech nálepek?
jj vyroba nebude problem a bude se to pohybovat nejak v tech cenach jak ma radim.... jen pak musite napsat kdo jakou chce a v jake barve... zaklad bude asi bila a cerna
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdyby tady byly smajlici jak na gecku tak by to byl samej palec nahoru. prostě paráda.
ted jen sehnat ten potisk trik.u me se to nevyplatí takze budete muset zajistit potisk někdo jiný.a nechal bych je udelat stejne jak ukazoval samothe.
ted jen sehnat ten potisk trik.u me se to nevyplatí takze budete muset zajistit potisk někdo jiný.a nechal bych je udelat stejne jak ukazoval samothe.
já ještě čekám na odpověď Miloshe jestli tohle logo odkývne jako oficiální
aby jsi netisknul a Milosh řekl ne a logo bylo nakonec jiné
aby jsi netisknul a Milosh řekl ne a logo bylo nakonec jiné
jaký rozměr nálepek by jste preferovali? 110x50 nebo 120x60? Je to info pro Martina