venkovní teploměr
- Reklama
Re: venkovní teploměr
neviete mi poradit kadial vedie kabelaz od toho cidla, marne sa pokusam dopatrat odpovede
dakujem
dakujem
chlapi nechcem zakladat zbytocne temu..uvazujem o malom dig lcd teplomere(nie tie autoteplomere ala tesco) ale je to iba lcd display a kabel s cidlom(potom hodim foto,som na mobile) kde by bolo najlepsie umiesnit cidlo v kabine...ide mi o to ze mi s manual klimov nemame vnut. teplotu a na leto by som chcel sledovat teplotu...
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
tu je ten teplomer http://www.ebai.sk/eshopsk/digitalny-lc ... -p-88.html
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Už vícekrát jsem si všiml že mi venkovní teploměr ukazuje nepřesně (porovnávám s Astrou F kde mi vždy ukazoval naprosto přesně). Včera jsem po několika dnech sedl do auta, venku bylo cca +6°C, ale teploměr ukazoval -1°C. Ale po rozjezdu začala indikovaná teplota celkem rychle stoupat, po cca 2km jízdy už ukazovala (odhaduji) správnou teplotu a pak už po celou jízdu zobrazovaná teplota odpovídala realitě. Mohlo by toto způsobovat vadné čidlo? nebo to může být i třeba nějaký SW problém? (protože indikovaná hodnota se oproti hodnotě z čidla nějakým přepočtem elektronicky kompenzuje)
Astra H Caravan Z16XER 2008; Astra F X16SZR 1997
OP COM
OP COM