Výměna volantu
Výměna volantu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Výměna volantu
Odpojoval jsi baterii ?
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Hlavne vypnout zapalovani.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Toto je jen výměna kus za kus,mě ale zajímá výměna obyč.volantu za multfunkční,zda je tam zapotřebí ještě něco navíc.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mel bych mensi dotaz,vcera jsem emnil seriovy volant za volant opc a pri nasazeni airbagu se mi zda ze je vetsi mezera mezi airbagem a ovladacema na radio nez to bylo na tom seriovym..vse jinak funguje jak ma..nevite nekdo kdo jiz volant menil zda je to normalni?
Opel Astra OPC
Mam to podobne, uz jsem si zvykl
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja prave myslel jestli to neni nejaka chyba uz jsem to zas chtel vyndavat ten airbag,tak na to asi kaslu..
Opel Astra OPC
prosim vas keby som chcel dat multifunkcny volan na ovladanie radia a palubneho pc co vsetko musim vymenit aby mi to fungovalo?
alebo staci len volant a zapojit radio?
alebo staci len volant a zapojit radio?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi