Opel Astra H (hatchback) 1.6 benzín do 150 tisíc
Re: K: Opel Astra H (hatchback) 1.6 benzín do 150 tisíc
No ty vole tohle jsem měl vědět před týdnem, 300 EUR bych asi neriskoval
- Reklama
Oton:Hlavně ty ceny za ty auta co tam mají pak se nemůžeme divit,že jsou bazary narvaný,když jsou takhe drahý.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
libca píše:Gord: ty máš tak vysokou spotřebu? Zimu a tempomat chápu, ale město za 7,3/8? Budeš mít asi dravější styl jízdy
Já můžu říct, že 1.4 mi vyhovuje. Na dálnici hodně chybí 6, ale těch 120-130 se na tu pětku dá. Pak už se to dost vytáčí. Spotřeba, když si to na 5 frčím kolem 110-120, tak 5-6 litrů.
V létě jsme měli průměrnou spotřebu 4.9-5.2 litru, což si myslím je fajn (bráno podle BC, takže počítám s jedním, dvěma deci navíc).
Teď v zimě po městě mám průměrnou na 6.4-6.6, v létě byla zhruba o půl litru menší.
no tak u mna treba pridat oproti tomu co ukazuje BC tak 4 az 6 dc, inak v opcome som videl nejaku polozku ohladom bc, neda sa to skorigovat aby to slo presnejsie?
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Videl som to tam tiez, ale vies ako sa hovori, nesprtaj do hovna kym....
Mas spravne nastaveny obvod pneumatiky v ECU?
Mas spravne nastaveny obvod pneumatiky v ECU?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ještě jeden dotaz.. jaký investice tak můžu očekávat (pokud můžu poprosit tak i přibližnou cenu po koupi ojetiny nějaké té 1.6 nebo 1.4 háčka s nájezdem kolem 100-120 tisíc(řekněme kdyby nebyly zatím měněny rozvody, tak i jestli je měnit hned nebo až po nějakém nájezdu, nevím jestli jsem se dobře díval, ale někde jsem tuším četl že v těch 120 by se měly měnit, na kolik to vyjde?)
Samozřejmě to auto budu kupovat tak aby vypadalo co nejzachovaleji, když uvidím něco na první pohled špatnýho, tak se tomu raději vyhnu, ale co můžu čekat, co neuvidím hned, ale může se to projevit až po nějakých těch prvních tisících km s ním...
Samozřejmě to auto budu kupovat tak aby vypadalo co nejzachovaleji, když uvidím něco na první pohled špatnýho, tak se tomu raději vyhnu, ale co můžu čekat, co neuvidím hned, ale může se to projevit až po nějakých těch prvních tisících km s ním...
Rozvody i s pumpu tak 4 - 5000, olej cca litr, svíčky pětikilo, vzduch filtr 300, kabinovej 500, vonící stromeček 35,-
To by tak mohlo být všechno ne, chladící směs podle toho jak vypadá, jestli hezky nebo zasratě. Možná brzdovku? Co říkaj další?
To by tak mohlo být všechno ne, chladící směs podle toho jak vypadá, jestli hezky nebo zasratě. Možná brzdovku? Co říkaj další?
vonící stromeček Ok to vypadá celkem fajn, teď jen sehnat nějaký to dobrý vozítko v té mé cenové relaci.. Zkusím se podívat asi na tu 1.4 protože to tu mám kousek, ale strašně rád bych sehnal nějakou podobnou 1.6, abych si pak po pár letech neříkal, že jsem tenkrát měl radši přidat a koupit tu silnější
Podívej se na http://obchod.autokelly.cz/ a tam si můžeš skouknout orientačně díly Ve výkonu ti já neporadím...
- vojtavojta
Na aukro. cz máš toho moooc.Fallen22 píše:vonící stromeček Ok to vypadá celkem fajn, teď jen sehnat nějaký to dobrý vozítko v té mé cenové relaci.. Zkusím se podívat asi na tu 1.4 protože to tu mám kousek, ale strašně rád bych sehnal nějakou podobnou 1.6, abych si pak po pár letech neříkal, že jsem tenkrát měl radši přidat a koupit tu silnější
A co tak Německo?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
U 1,6 ky je psany vymena rozvodu ve 150000km ale asi to je na tom jestli mate servisku a verohodny udaje v ni, ja mam, vsechno tak odpovida tak jsem je jeste nemenil mam nalitano 129000 km nevim jak ostatni.........Fallen22 píše:Ještě jeden dotaz.. jaký investice tak můžu očekávat (pokud můžu poprosit tak i přibližnou cenu po koupi ojetiny nějaké té 1.6 nebo 1.4 háčka s nájezdem kolem 100-120 tisíc(řekněme kdyby nebyly zatím měněny rozvody, tak i jestli je měnit hned nebo až po nějakém nájezdu, nevím jestli jsem se dobře díval, ale někde jsem tuším četl že v těch 120 by se měly měnit, na kolik to vyjde?)
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL