Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
corsaczek

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od corsaczek » 01 úno 2011, 23:05

Pepino: jak se ti povedlo dát ho na pravou stranu displeje? Nemá to být správně vlevo?
Každopádně mě se to moc líbí!

Reklama

mudr.sat

Příspěvek od mudr.sat » 01 úno 2011, 23:14

pueblo píše:Pepíno a jak jsi s Garminem spokojenej? Já mám tuhle krabičku ve skužebáku a upřímně......vraždil bych :evil:
Já osobně kdybych stál před volbou jako Ty, tedy CD70 nebo Garmin, vyhrála by CD70navi. ALe to říkám proto, že v CD7é mám a můžu srovnávat.
No já ji mám rok a upřímně bych jinou nechtěl.Co tři měsíce nové a detajlnější mapy.
Aby navigace fungovala tak jak má musí mít softvér i mapy co nejnovější.Měl jsem tady
známého co má mio a mapy tři a půl roku staré.S tím bych měl strach jezdit..Přidělání navigace jsem řešil,tak že mi vGPS centru v Ostravě vestavěly napájecí stojánek přímo do přístrojovky.Nic netrčí ani nezavazí.Mám dvě auta a mohu ji použít i vdruhém autě.
Přílohy
P4090497.JPG
P4090491.JPG
P4090495.JPG
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW

Mazety

Příspěvek od Mazety » 02 úno 2011, 09:11

tak já dnes odevzdal autí do servisu, za studena se ozývá škrundání a rachtání, samozřejmě dnes když to šlo na servis se nic neozývalo :mrgreen: jsem zvědav co najdou.....

mám takovej tip že by to mohla být vodní pumpa, je původní....
EX Opel Astra H caravan

Mazety

Příspěvek od Mazety » 02 úno 2011, 09:15

mudr.sat
nechá se sehnat ten stojánek i jinde než v Ostravě? nemůžu na netu najít jak se to jmenuje :oops:
EX Opel Astra H caravan

pueblo

Příspěvek od pueblo » 02 úno 2011, 10:17

mudr.sat:

Jsně, je to o aktualizacích a všem okolo, co k tomu prostě patří, ale nešťastnej (a nejen já, mám jich u svejch kidí 18) jsem z:

1 - podpora - odešel reproduktor - reklamace - přišel dopis, že neumím nastavit - vráceno bez opravy, odesláno znovu, reproduktor vyměněn, uznána chyba - 2 měsíce to lítalo po všech čertech a výsledek je sice ten, že jsem měl pravdu, ale byl jsem bez navigace. LifeTime - přesto, že jsem měl kupón - registrace na stránkách v ČR, pak ještě jednou na Garmin.com a přesto nešlo aktualizovat. Podpora? Jste blbej, něco děláte blbě. Na můj dotaz co - přečtěte si manuál - prííííma :twisted:

2 - rychlost :evil: Je šíleně pomalá. Nedej bože, když minu odbočku. Pak už jen abych zastavil a počkal, než dozní věčný a častý "přepočítávám". Ve městě, než přepočítá, jsem na další křižovatce a to je prostě pozdě. To pak přepočítává dokola.
A to mám pouze EuropNavigator. Když jsem použil Atlas pro ČR a k tomu čísla popisný......

Zkoumal jsem na CD70navi rychlost. Dal jsem si na displej info o tom kde zrovna jsem a informace už se mění v křižovatce. Za křižovatkou už ví, v jaký jsem ulici a na nic nečeká a počítá.

Takovou já mám z Garminem zkušenost ;)

jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour » 02 úno 2011, 12:13

Len na margo umiestnenia navigacie a NOKIA drziaka. Moja jazdenka mala namontovany univerzalny drziak Nokia CR-39, mam Nokiu 5800 XpressMusic a s drziakom som spokojny. Nezavadzia ani pri vyhlade na display ani neobmedzuje otvaranie priehradky. Na fotke vyzera byt nakrivo ale ma to nastavitelny otocny klb.

https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 02 úno 2011, 13:27

Ja vam nafotim ten muj, zatim mi to prijde vse divny kdyz se to musi vrtat pak budes auto prodavat a budou diry v plastu :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour » 02 úno 2011, 14:27

alebo to predas s autom. tych par stovak ozelies.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 02 úno 2011, 14:33

problém by byl, kdyby ten držák nový majitel nechtěl...... :(
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

Mazety

Příspěvek od Mazety » 02 úno 2011, 14:44

tak autíčko mám hotový, byla to opravdu pumpa jak jsem tušil :ugeek:
takže je dobrý že vydrží 200 tis km, a nachází se mimo rozvody
EX Opel Astra H caravan

Odpovědět