Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Pepino: jak se ti povedlo dát ho na pravou stranu displeje? Nemá to být správně vlevo?
Každopádně mě se to moc líbí!
Každopádně mě se to moc líbí!
- Reklama
No já ji mám rok a upřímně bych jinou nechtěl.Co tři měsíce nové a detajlnější mapy.pueblo píše:Pepíno a jak jsi s Garminem spokojenej? Já mám tuhle krabičku ve skužebáku a upřímně......vraždil bych
Já osobně kdybych stál před volbou jako Ty, tedy CD70 nebo Garmin, vyhrála by CD70navi. ALe to říkám proto, že v CD7é mám a můžu srovnávat.
Aby navigace fungovala tak jak má musí mít softvér i mapy co nejnovější.Měl jsem tady
známého co má mio a mapy tři a půl roku staré.S tím bych měl strach jezdit..Přidělání navigace jsem řešil,tak že mi vGPS centru v Ostravě vestavěly napájecí stojánek přímo do přístrojovky.Nic netrčí ani nezavazí.Mám dvě auta a mohu ji použít i vdruhém autě.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
tak já dnes odevzdal autí do servisu, za studena se ozývá škrundání a rachtání, samozřejmě dnes když to šlo na servis se nic neozývalo jsem zvědav co najdou.....
mám takovej tip že by to mohla být vodní pumpa, je původní....
mám takovej tip že by to mohla být vodní pumpa, je původní....
EX Opel Astra H caravan
mudr.sat
nechá se sehnat ten stojánek i jinde než v Ostravě? nemůžu na netu najít jak se to jmenuje
nechá se sehnat ten stojánek i jinde než v Ostravě? nemůžu na netu najít jak se to jmenuje
EX Opel Astra H caravan
mudr.sat:
Jsně, je to o aktualizacích a všem okolo, co k tomu prostě patří, ale nešťastnej (a nejen já, mám jich u svejch kidí 18) jsem z:
1 - podpora - odešel reproduktor - reklamace - přišel dopis, že neumím nastavit - vráceno bez opravy, odesláno znovu, reproduktor vyměněn, uznána chyba - 2 měsíce to lítalo po všech čertech a výsledek je sice ten, že jsem měl pravdu, ale byl jsem bez navigace. LifeTime - přesto, že jsem měl kupón - registrace na stránkách v ČR, pak ještě jednou na Garmin.com a přesto nešlo aktualizovat. Podpora? Jste blbej, něco děláte blbě. Na můj dotaz co - přečtěte si manuál - prííííma
2 - rychlost Je šíleně pomalá. Nedej bože, když minu odbočku. Pak už jen abych zastavil a počkal, než dozní věčný a častý "přepočítávám". Ve městě, než přepočítá, jsem na další křižovatce a to je prostě pozdě. To pak přepočítává dokola.
A to mám pouze EuropNavigator. Když jsem použil Atlas pro ČR a k tomu čísla popisný......
Zkoumal jsem na CD70navi rychlost. Dal jsem si na displej info o tom kde zrovna jsem a informace už se mění v křižovatce. Za křižovatkou už ví, v jaký jsem ulici a na nic nečeká a počítá.
Takovou já mám z Garminem zkušenost
Jsně, je to o aktualizacích a všem okolo, co k tomu prostě patří, ale nešťastnej (a nejen já, mám jich u svejch kidí 18) jsem z:
1 - podpora - odešel reproduktor - reklamace - přišel dopis, že neumím nastavit - vráceno bez opravy, odesláno znovu, reproduktor vyměněn, uznána chyba - 2 měsíce to lítalo po všech čertech a výsledek je sice ten, že jsem měl pravdu, ale byl jsem bez navigace. LifeTime - přesto, že jsem měl kupón - registrace na stránkách v ČR, pak ještě jednou na Garmin.com a přesto nešlo aktualizovat. Podpora? Jste blbej, něco děláte blbě. Na můj dotaz co - přečtěte si manuál - prííííma
2 - rychlost Je šíleně pomalá. Nedej bože, když minu odbočku. Pak už jen abych zastavil a počkal, než dozní věčný a častý "přepočítávám". Ve městě, než přepočítá, jsem na další křižovatce a to je prostě pozdě. To pak přepočítává dokola.
A to mám pouze EuropNavigator. Když jsem použil Atlas pro ČR a k tomu čísla popisný......
Zkoumal jsem na CD70navi rychlost. Dal jsem si na displej info o tom kde zrovna jsem a informace už se mění v křižovatce. Za křižovatkou už ví, v jaký jsem ulici a na nic nečeká a počítá.
Takovou já mám z Garminem zkušenost
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Len na margo umiestnenia navigacie a NOKIA drziaka. Moja jazdenka mala namontovany univerzalny drziak Nokia CR-39, mam Nokiu 5800 XpressMusic a s drziakom som spokojny. Nezavadzia ani pri vyhlade na display ani neobmedzuje otvaranie priehradky. Na fotke vyzera byt nakrivo ale ma to nastavitelny otocny klb.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Ja vam nafotim ten muj, zatim mi to prijde vse divny kdyz se to musi vrtat pak budes auto prodavat a budou diry v plastu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- jour
- Kontaktovat uživatele:
alebo to predas s autom. tych par stovak ozelies.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
problém by byl, kdyby ten držák nový majitel nechtěl......
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
tak autíčko mám hotový, byla to opravdu pumpa jak jsem tušil
takže je dobrý že vydrží 200 tis km, a nachází se mimo rozvody
takže je dobrý že vydrží 200 tis km, a nachází se mimo rozvody
EX Opel Astra H caravan