A proč ne? Tohle dělám docela často. Některejm lidem trvá tak dlouho, než se rozjedou, že já sem už z križovatky dávno pryč, když oni do ní vjíždí...Werewolf píše:Z těch křižovatek ještě něco přidám. Úplně super jsou tihle: Světelná křižovatka, plno aut, padne oranžová a závodník co chce odbočovat vlevo to tam odpálí dřív, než stihne vyrazit protijedoucí vozidlo, co chce jet rovně...
pirati silnic
Re: pirati silnic
- Reklama
A s tim souvisi i ten nazor na prazaky.
Aut je v vsude vic a zacpy bezne. Aby ses nekam dostal, tak se proste do krizovatek vjizdi rychle, aby projelo co nejvic aut. Kdyz ti skace oranzova, tak dupnes na plyn, aby si to jeste stih.
Kzdyz se potrebujes na 200m useku dostat na ucpane magistrale pres 3 pruhy, tak se tam proste musis nacpat, pac volne to nebude nikdy atd...
V malejch mestech se proste jezdi jinak. I v Praze hned poznas mimoprazskyho ridice na prvni pohled a tim nemyslim podle SPZ. Proste tak nejak zdrzuje provoz.
No a vobracene je to tak jak rikas. Stojis si u vas doma na krizovatce, mas klidek, pohodicka a najednou vokolo prolitne nejakej cizak a ty si reknes: "Prazak jeden zku...."
Aut je v vsude vic a zacpy bezne. Aby ses nekam dostal, tak se proste do krizovatek vjizdi rychle, aby projelo co nejvic aut. Kdyz ti skace oranzova, tak dupnes na plyn, aby si to jeste stih.
Kzdyz se potrebujes na 200m useku dostat na ucpane magistrale pres 3 pruhy, tak se tam proste musis nacpat, pac volne to nebude nikdy atd...
V malejch mestech se proste jezdi jinak. I v Praze hned poznas mimoprazskyho ridice na prvni pohled a tim nemyslim podle SPZ. Proste tak nejak zdrzuje provoz.
No a vobracene je to tak jak rikas. Stojis si u vas doma na krizovatce, mas klidek, pohodicka a najednou vokolo prolitne nejakej cizak a ty si reknes: "Prazak jeden zku...."
Jo přesně, je to tak Já když jedu prahou, to je něco vždycky... Právě případy, kdy se na krátkym a hlavně totál zacpanym úseku potřebuju dostat do jinýho pruhu. Vždycky se teda nesměle cpu a doufám, že se ten druhej všimne mý karlovarský značky a ochotně mě pustí Je to fakt nebe a dudy ten provoz...
No vida, takže to bysme měli vyvráceno "pražáci jezdí jako č...i".
Teď ještě ten o černých audi... Tady si myslím, že to prostě je jenom náhoda, mnohem víc prasat jezdí třeba ve služebních Octávkách i Fábiích, nemluvě o řidičích dodávek a kamionů. Jen u tý Audi prostě jde o nejprodávanější "luxusní" značku, tak to holt odnášejí víc než ostatní. Další věcí pak je, když třeba takovou černou audinu zdědíte po bývalym šéfovi v práci jako služebák a nezbývá vám, než s ní teda jezdit, což je můj případ
Teď ještě ten o černých audi... Tady si myslím, že to prostě je jenom náhoda, mnohem víc prasat jezdí třeba ve služebních Octávkách i Fábiích, nemluvě o řidičích dodávek a kamionů. Jen u tý Audi prostě jde o nejprodávanější "luxusní" značku, tak to holt odnášejí víc než ostatní. Další věcí pak je, když třeba takovou černou audinu zdědíte po bývalym šéfovi v práci jako služebák a nezbývá vám, než s ní teda jezdit, což je můj případ
Takovy mam nejradsi, mysli si ze to stihnou a kdyz proti nim stojim prvni ja a vyrazim jeste rychleji nez si mysli, tak pak nestaci brzdit a koukat kam se ser... a ze by mi vlastne meli dat prednost, pritom mi ji ale nedaji a jeste me vytlaci z krizovatkyx-father píše:A proč ne? Tohle dělám docela často. Některejm lidem trvá tak dlouho, než se rozjedou, že já sem už z križovatky dávno pryč, když oni do ní vjíždí...Werewolf píše:Z těch křižovatek ještě něco přidám. Úplně super jsou tihle: Světelná křižovatka, plno aut, padne oranžová a závodník co chce odbočovat vlevo to tam odpálí dřív, než stihne vyrazit protijedoucí vozidlo, co chce jet rovně...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
To moment, jaký "vyvráceno", pouze odůvodněno, to je rozdíl! Ten fakt ale zůstává...corsaczek píše:No vida, takže to bysme měli vyvráceno "pražáci jezdí jako č...i".
Tak v tom případě to taky zpaušalizuju a tvrdím, že mimo Prahu jezdí všichni jak pos...
Wolfe, to samý si myslí pražáci o těch ostatních..
Jinak k těm AUDI, jsou výjimky, ale je jich málo
Jinak k těm AUDI, jsou výjimky, ale je jich málo
Suhlas s Corsaczkom. Ako som pisal, ked vidim spz MA, DS, GA tak hned je respekt, ale aj ked vidim golfistov, oktavkarov, tunovanych fabistov a passatistov(2,0 variant). To je este horsie ako tie SPZ.
Je to koli tomu ze bud si to kupili mladi chalani co este nevedia jazdit a myslia si ze po 2000km najazdenych medzi dedinami su majstri sveta, alebo to maju ako firemne a je im jedno ako sa k nemu spravaju. Sak co je to firemne a nie moje, ja sa ponahlam, lebo sa mi nechcelo vyrazit na stretnutie o 5 min skor. Alebo to maju v mozgu zapisane ze pokial neobiehaju a neohrozuju ostatnych tak to nie je zaujiava jazda. Teda je to nuda a on by sa nemal ako pred kamaratmi chvalit.
Libco, podobne jazdim aj ja, akurat ze pred znackou niekedy aj pribrzdim Tie 3s co pridem skor mi za to nestoja, ale to je k inej teme.
Je to koli tomu ze bud si to kupili mladi chalani co este nevedia jazdit a myslia si ze po 2000km najazdenych medzi dedinami su majstri sveta, alebo to maju ako firemne a je im jedno ako sa k nemu spravaju. Sak co je to firemne a nie moje, ja sa ponahlam, lebo sa mi nechcelo vyrazit na stretnutie o 5 min skor. Alebo to maju v mozgu zapisane ze pokial neobiehaju a neohrozuju ostatnych tak to nie je zaujiava jazda. Teda je to nuda a on by sa nemal ako pred kamaratmi chvalit.
Libco, podobne jazdim aj ja, akurat ze pred znackou niekedy aj pribrzdim Tie 3s co pridem skor mi za to nestoja, ale to je k inej teme.
Ještě jeden nešvar - ZIP..
Nemám problém pustit někoho kde se sbíhají dva pruhy do sebe, ale pustím jednoho.. To samý i s vedlejší a popojíždějící kolonou na hlavní, mne to jedno auto navíc přede mnou nezabije, ale nesnáším trotly, kteří si vynucují vpuštění do pruhu a zdůvodňují to právě zipem..
Nemám problém pustit někoho kde se sbíhají dva pruhy do sebe, ale pustím jednoho.. To samý i s vedlejší a popojíždějící kolonou na hlavní, mne to jedno auto navíc přede mnou nezabije, ale nesnáším trotly, kteří si vynucují vpuštění do pruhu a zdůvodňují to právě zipem..