pirati silnic
Re: pirati silnic
A opět se ukazuje chabý rozum: http://zpravy.idnes.cz/ridic-provokater ... _krimi_jba
Fotře, kdyby to byla jen Balabenka, tohle se děje pomalu na každý křižovatce. A přitom v zákoně jasně stojí, že pokud situace v dopravě neumožňuje za křiřižovatkou pokračovat v jízdě, nesmí do ní řidič vjet.. Když tam nevjede ten v pravém pruhu a ukázněně počká, nacpou se tam tři z levého a mají ho za idiota..
Jízda v pruzích, myšleno ve městě a značených.. Levý pro odbočení doleva, pravý rovně a do Letenskýho tunelu. Na červenou stojí dvě auta vedle sebe, kam myslíš, že pojede pán v levém pruhu a tmavém Audi.. Na rovně jsem si zvykl, ale že to při rozjezdu ohne doprava do tunelu..
Až přestanou policajti vyplňovat nesmyslné stohy papírů k ničemu a budou opět na každý druhý křižovatce, budou snad lidi dodržovat základní pravidla..
A ještě jeden odkaz na slušného řidiče: http://www.novinky.cz/krimi/223586-ridi ... rejel.html
Fotře, kdyby to byla jen Balabenka, tohle se děje pomalu na každý křižovatce. A přitom v zákoně jasně stojí, že pokud situace v dopravě neumožňuje za křiřižovatkou pokračovat v jízdě, nesmí do ní řidič vjet.. Když tam nevjede ten v pravém pruhu a ukázněně počká, nacpou se tam tři z levého a mají ho za idiota..
Jízda v pruzích, myšleno ve městě a značených.. Levý pro odbočení doleva, pravý rovně a do Letenskýho tunelu. Na červenou stojí dvě auta vedle sebe, kam myslíš, že pojede pán v levém pruhu a tmavém Audi.. Na rovně jsem si zvykl, ale že to při rozjezdu ohne doprava do tunelu..
Až přestanou policajti vyplňovat nesmyslné stohy papírů k ničemu a budou opět na každý druhý křižovatce, budou snad lidi dodržovat základní pravidla..
A ještě jeden odkaz na slušného řidiče: http://www.novinky.cz/krimi/223586-ridi ... rejel.html
- Reklama
Co furt máte s těma tmavejma Audi?
Jinak to vjíždění do křižovatek je další věc, co mi dokáže fakt vytočit. Ale doufat, že takovýhle "drobnosti" bude hlídat PČR, to je fakt naivní. Je přece tak jednoduché vozit si prdel ve služební octávce a jednou za čas zbuzerovat nebohého řidiče černého audi...
Jinak to vjíždění do křižovatek je další věc, co mi dokáže fakt vytočit. Ale doufat, že takovýhle "drobnosti" bude hlídat PČR, to je fakt naivní. Je přece tak jednoduché vozit si prdel ve služební octávce a jednou za čas zbuzerovat nebohého řidiče černého audi...
Já osobně jsem vysazenej na tu značku a na její řidiče. Tudle opět, v našem poklidném západním městě, kdo mi to před čumákem prasácky přefrčí na křižovatce? Pražák s černou audinou. Hned jsem si vzpomněl na tuhle diskuzi. Pražák (klidně se na mě pánové zlobte, ale má to nějakej svůj důvod, proč v obecném podvědomí je smýšlení o vás jakožto ridičích celkem nevalné) + Audi Já osobně neznám nikoho s audinou, o kom bych mohl říct, jo tohle je v pohodě človíček. Ne, všichni co znám jsou jen namachrovaní frajírci
Z těch křižovatek ještě něco přidám. Úplně super jsou tihle: Světelná křižovatka, plno aut, padne oranžová a závodník co chce odbočovat vlevo to tam odpálí dřív, než stihne vyrazit protijedoucí vozidlo, co chce jet rovně...
Z těch křižovatek ještě něco přidám. Úplně super jsou tihle: Světelná křižovatka, plno aut, padne oranžová a závodník co chce odbočovat vlevo to tam odpálí dřív, než stihne vyrazit protijedoucí vozidlo, co chce jet rovně...
Myslím, že nevalné smýšlení o pražácích je proto, že jejich město vyžaduje drzejší způsob ježdění, aby se vůbec někam dostali, a to pak v menších městech bereme za aroganci. Na druhou stranu je ale v Praze mnohem menší hysterie, např. když člověk potřebuje přejet z pruhu do pruhu atd., aspoň teda ve srovnání s vesnicí Plzní.
Jinak zajímavý paušalizování řidičů Audi
Jinak zajímavý paušalizování řidičů Audi
Bohužial my máme zase rovnaký názor na vodičov so značkou BA , keď jazdím po BA tak vôbec to nepociťujem no jak u nás stretnem na ceste auto so značkou BA je to na 90 % strašný chuj
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
no vidis a ja ked vidim znacku DS, GA, MA tak si zase davam pozor Im je totiz absolutne jedno co sa okolo nich deje.
Kamarat mal jedno take akoze porekadlo. Z Malacek nic nemoze byt dobre, staci sa pozriet na mna
Kamarat mal jedno take akoze porekadlo. Z Malacek nic nemoze byt dobre, staci sa pozriet na mna
No aj MA ...to sú ešte väčší piráti a DS keď stretnem tak sú to väčšinou staré vraky s plne naloženým vozíkom starých vecí z Rakúska a tie idú tak 80 km/h
Náhodou, teď ve Středu jsem jel do Komárna (kousek za) a tak slušný řidiče jsem dlouho neviděl! Podle mě přes 90 nikdo nejel.
ale to uz je Komarno, to si bol uz daleko
Tak tak , hlavné epicentrum Schumacherov bez zrcátek je Záhorie a BA