Klubová trička!
Re: Klubová trička!
ja bych mozna mohl zajistit i samotne vytisknuti nalepek
- Reklama
když na to teď tak koukám tak by asi chtěl ten combik více protáhnout a co to písmo?Tohle či jiné?Jak se vám to líbí?
Na logu se pracuje teda bude pokračovat zítra mno a záleží jestli to Milosh odsouhlasí nebo odpíská
Na logu se pracuje teda bude pokračovat zítra mno a záleží jestli to Milosh odsouhlasí nebo odpíská
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsou pěkný
Ale ten kombajn by chtěl fakt trošku protáhnout! Protože to vypadá skoro stejně!A ještě sedana pro Ferdu a bude to komplet!!
Jste šikovní
Ted mám dilema jako Neli a Keli ,Kterou si pořídit!Jestlu tu z boku nebo ze předu! Ach jo!
Ale ten kombajn by chtěl fakt trošku protáhnout! Protože to vypadá skoro stejně!A ještě sedana pro Ferdu a bude to komplet!!
Jste šikovní
Ted mám dilema jako Neli a Keli ,Kterou si pořídit!Jestlu tu z boku nebo ze předu! Ach jo!
šikovný je Martin já jsem na tohle lama jen radím sedánek asi zítra combíček se určitě protáhne a možná nás ještě nějaké vylepšení napadne hlavně vychytat logo návrh jsem podal a zítra se bude na něm pracovat tak jsem zvědav
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trička jsou dobrý!Akorát tam, kde to můžu nechat udělat, tak udělání té šablony (nebo jak se tomu říká) stojí 500 kč na jedno tričko!Čili na 10 triček je to 50 kč na jedno tričko a tak dál tak dál!Takže by nebyly se jménem!Protože to by vlastně stála šablona na každý jméno 500!Cž se nevyplatí!Bud teda bez jména nebo nechat udělat tam odkud je máte vy!Jestli to tam jde!
kurnik si nedokážu vzpomenout kolik jsem za to tričko dával no skleróza nebolí
ale vždy si to dám i s nickem nosím ho jen na srazy tak aby každý věděl už na dálku že jsem to já
ale vždy si to dám i s nickem nosím ho jen na srazy tak aby každý věděl už na dálku že jsem to já
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už se nemůžu dočkat novinek
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak Martine jak jsi na tom?Jseš tady připojenej celej denTak čekam kdy ukážeš ty úpravy!
neboj vsechno bude