Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Objednal som si zrkadlo do späťáku. Včera mi odpodlo Odlepilo sa od fólie na ohrev.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Po neustálém mlžení jsem nakonec vyndal kastlík a ejhle zlomená klapka recirkulace
Zrkadlo vymenené. Cena 12€
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No ja som dnes objednal stabilizačné tyče (kosti) takže až budem prezúvať tak ma čaká výmena
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dneska jsem s astrou absolvoval školu smyku ve Vysokém Mýtě (www.hct.cz). Super zkušenost. Hlavní poznatek: ABS a ESP jsou super věci, ale pořád je to hlavně o řidiči. A překvapilo mě, jak dobře jede astra na sněhu do kopce, na to, jak jsme to tam uklouzali, s tím protiprokluz neměl ani moc práce. Rozhodně doporučuju!
Já tam prostě nemůžu najít cenu! Kolik tě to stálo?
Cena je tady http://www.skolasmyku.cz/download/cenik_bj_Myto.pdf, stálo to těch 3200,- bez DPH, tj. 3840,-. Docela pálka, sám bych to za to asi nedal, ale dostal jsem to už vloni (na přání) k 35. narozeninám...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Hezkej dárek....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Ještě tip, pokud by někdo měl taky zájem: Pokud máte blíž Most, tak jeďte možná spíš tam, mají tam navíc plochy s úhybnou deskou, na které se třeba zkouší přetáčivý smyk. Tady jsme si ho museli vyvolávat sami ručkou
doprial som dnes astre velky servis ... olej, rozvody, sviecky vsetky filtre, brzdovka , drazkovy remen ... a co ja viem ci este
este mam odlomenu klapku vnutornej cirklacie vzduchu a vlnovec v ktorom nieco hrkoce, tak som ho bol kupit, objednal som v opeli tu klapku a loziska nad predne tlmice ... nech je to ako ma byt
este mam odlomenu klapku vnutornej cirklacie vzduchu a vlnovec v ktorom nieco hrkoce, tak som ho bol kupit, objednal som v opeli tu klapku a loziska nad predne tlmice ... nech je to ako ma byt
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex