Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Volvo pekny dnes jsem na nej zase koukal, byl jsem v Moste u bedy travnicka pracovne (servisujeme platebni terminaly) ale neni to automat takze by to slo z domu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tady je více variant (opc,gtc,astra)colli píše:Neviděly jste u někoho toto? http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-H-III-OPC ... 3cb4480a86
http://allegro.pl/listwa-opel-astra-iii ... 06680.html
dneska jsem poprvé musel měnit žárovky, tlumenou a obrysovou
a pak jsme se vydali na výlet - zřícenina hradu Helfenburg u Bavorova, moc hezká zimní vyjížďka i výšlap ke hradu
a pak jsme se vydali na výlet - zřícenina hradu Helfenburg u Bavorova, moc hezká zimní vyjížďka i výšlap ke hradu
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
O pol 12 v noci sme ťahali Octávku z priekopy....napadol sneh ...pristavili sa ´dalšie dve autá , povedali že to vytiahne len traktorom , no Astra neni žiadne Bčko a pekne bez problému bola Octávka vonku
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Prezeram starsie prispevky o Slovinsku a vsimol som si ze s Pavlem sme trafili rovnake miesto v Triglavskom parku takmer presne rok po sebe. Dufam niekto z nas potiahne stafetu aj v tomto rokupresario píše:Předevčírem jsem se vrátil z dovolený v Julskejch alpách - Slovinsko, kde jsem si musel při té příležitosti nafotit mojí astřičku s oblíbenejma horama .. no není to nádhera ?
Naposledy upravil(a) CandyX dne 27 led 2011, 23:43, celkem upraveno 1 x.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Krasny fotky krasny auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Už druhý den čekám až mi zásilková služba In Time dopraví nový kola. Firma co jsem u nich objednával je vyskladnila už předevčírem a ti tajtrlíci si je už dva dny někde přehazujou. A to psali sms že dorazí už včera. Nechápu, zlatý PPL
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná jsem to přehlédnul, ale nezapoměl si na to ?milosh píše:jj uz je mam, ale dnes odpo jsem nejel ve tme tak nepovim ale rano jedu za tmy do prace tak to zitra popisu
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
Ja to psal do jinyho tematu, kazdopadne uz to sviti lip