průjezd zatáčkou na sněhu
Re: průjezd zatáčkou na sněhu
Az ty nase kary zacnou chvalit, pak se zacnou i krast, takze my vime svy a ja jsem rad jake je povedomi verejnosti
Topgear miluju, cucim od 1 serie, uz jsem u 3 (je jich uz 16 snad), ale hlasky super i kdyz se jedna o oply, vzdy jak omdlivaj kdyz nekdo rekne vectra O daewoo nemluve, to je jeste vetsi prdel kdyz to tam nekdo zmini.
Topgear miluju, cucim od 1 serie, uz jsem u 3 (je jich uz 16 snad), ale hlasky super i kdyz se jedna o oply, vzdy jak omdlivaj kdyz nekdo rekne vectra O daewoo nemluve, to je jeste vetsi prdel kdyz to tam nekdo zmini.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Hurá 16tá už je tu! Už sosám první díl, který je zatím k dispozici s titulkama. Jen bych rád HD
No to ja bych taky rad HD ale to se blbe skladuje, takze staci hdtv
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Proto jsem si koupil 2TB disk potrpím si na obrazové kvalitě
Ja som dnes dopozeral 13 seriu....ten diel jak vymýšlali reklamu na TDI Scirocco nemal chybu Mazda RX8 vám to natře na plné čáre, a taky Alfa Romeo Brera se Vám vysměje do tváře...ale oni budou muset jít tankovat , no vy ne....Scirocco TDI a spotřeba 5L na 100km
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
taky jich doma par mam ale jde o to kolikrat se na to kouknes zejoWerewolf píše:Proto jsem si koupil 2TB disk potrpím si na obrazové kvalitě
Jasně většinou jenom jednou, ale je mi to pak líto mazat, tak pro ten pocit jsem si ho právě koupil
Samozřejmě se na takový disk vejde spoustu instruktážních dokumentů o způsobu ježdění, techniky průjezdů zatáčkami apod.! (To jen aby to nebylo OT )
Samozřejmě se na takový disk vejde spoustu instruktážních dokumentů o způsobu ježdění, techniky průjezdů zatáčkami apod.! (To jen aby to nebylo OT )
top gear je zabava, a oply (vauxhaly) tam fakt radi nemaji
jinak srovnavam s mitsu galantem, rv 1993, 1,8 benzin - astra je kratsi a uzsi, diesel ma asi i tezsi predek takze vlastnosti jsou jine, ale proste ikdyz mitsu nebyl vykrikem posledni techniky, na silnici se choval jak velka motokara... musim se s tim smirit, nicmene nerad
jinak srovnavam s mitsu galantem, rv 1993, 1,8 benzin - astra je kratsi a uzsi, diesel ma asi i tezsi predek takze vlastnosti jsou jine, ale proste ikdyz mitsu nebyl vykrikem posledni techniky, na silnici se choval jak velka motokara... musim se s tim smirit, nicmene nerad
akurat to dnes vyhodili na stranku. Je tu presne porovnanie vsetkych pohonov a nazorna ukazka ako funguju na snehu.
http://auto.sme.sk/c/5737403/ktory-typ- ... n-4x4.html
http://auto.sme.sk/c/5737403/ktory-typ- ... n-4x4.html
dogee: a není to mitsu čtyřkolka?