Neumíš řídit, nic jinýho na to říct nemůžu. Přesně typickej řidič, co je zvyklej na různý el. systémy a pak se diví, že se na sněhu projeví fyzikální zákony. Takových řidičů je na silnicích víc než dost, každou chvíli se mi takhlě někdo lepí na prdel a pak jenom vidim ve zprávách jak všichni bouraj...dogee píše:průjezd zatáčkou na sněhu je s astrou naprostý peklo dnes opět potvrzeno, astra prostě zatáčkou jede rovně, absolutně žádná snaha zatočit
nikdy jsem neřídil auto, který by se chovalo tak špatně...
průjezd zatáčkou na sněhu
Re: průjezd zatáčkou na sněhu
- Reklama
Ja si na jazdu na snehu s Astrou nemôžem sťažovať , práve naopak ...vyjdem každý kopec ,nikde nazapadnem, ovládanie na snehu výborné , nedotáčivosť som si nevšimol.Len je otázka v akej rýchlosti tu nedotáčivosť myslíš.Ja som napr išiel na rally minule a celú cestu som išiel 90 , ostatní tak 60 lebo strašne padal sneh ...a Astra sa jednoducho výborne.Práve naopak ,keď napáda sneh berem mamke auto , lebo z Astrou neni na snehu žiadna sranda
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
no ja mozem porovnat iba ceed vs astra h na snehu a astricka je inaaaa liga teda.som spokojny v tychto podmienkach sa ceed nechyta veru..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Presne ako pise Adriano s astrickou to nie je sranda pretoze sa neda standardne vypnut ESP! Inak astricka uplne v pohodicke na snehu nie je ziadny problem ja to robim vzdy tak ze ked napadne tak troska sfuknem gumy ktore mam stale na 2,4 a ked je sneh dam 2,2 a je to vybavene astricka ako pribita:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
adriano to myslel ale ze neni sranda preto ze sa neda vypnut esp a auti jeho mamky nema asi esp cize si uzije viacej srandy a smykov...aspon tak som ja pochopil jeho prispevok
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
tak tak silver....ešte keď sme mali doma Feldu to bola paráda ...lenže matka ju rozstrelila tak máme Fabiu a to je auto totálne na nič...nenašiel som ešte žiadny plus toho auta
no otec ma fabku a mne sa celkom dobre natom ide az na ten motor lol
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
panove panove... na co osobni utoky? zkuste trochu debatovat a ne hned vysirat....
ESP
Pred astrou jsem mel starsi auta bez ESP, snad jen firemni koktavka to mela. Na podvozek astry jsem si proste stale nezvykl, oproti 17 let stare mitsu je ovladatelnsot astry naprosto zalostna. ESP je sice vyborna pomucka pro vyjezdy do kopce na snehu, ale ani sebelepší ESP katastrofickou nedotacivost proste nezlepsi.
PNEU
Ano, mohlo by to byt pneumatikama. Mam klasickej rozmer205/55 R16 takze jsou na snih zbytecne siroky. Znacka Semperit neni nejhorsi, takze jen na pneu to hodit nejde.
CASOPROSTOR, kde jsem danou zatacku projizdel
Je to sjezd na dalnicni privadec do Brna, nahore na Slatine. Za kruhacem se z mostu nad dalnici odbocuje vlevo a dolu. Nejlepsi misto na test. Tam jsem jel uz tisickrat a docela dobre dokazu porovnat ruzny auta. Na suchu tim mistem musi slusnej podvozek projet pod plynem bez ztraty kyticky. Bohuzel to astra ani na suchu nedavala a na snehu je to tristni. Clovek zatoci volantem a jede rovne. OK, muze to byt tezkym diesel motorem, ale nemel by tezkej predek naopak vice zatezovat pneu a zvysovat tak treni a lepsi "grip"?
MOJE OSOBA jako ŘIDIČ
Jasně, někde chyba být musí, ale když jsou auta, co můj styl jízdy přežily, tak to nebude mnou na 100%
pokud jste fakt přesvědčeni o tom, že astra není nedotáčivá, tak už sem ani nic nepište...
ESP
Pred astrou jsem mel starsi auta bez ESP, snad jen firemni koktavka to mela. Na podvozek astry jsem si proste stale nezvykl, oproti 17 let stare mitsu je ovladatelnsot astry naprosto zalostna. ESP je sice vyborna pomucka pro vyjezdy do kopce na snehu, ale ani sebelepší ESP katastrofickou nedotacivost proste nezlepsi.
PNEU
Ano, mohlo by to byt pneumatikama. Mam klasickej rozmer205/55 R16 takze jsou na snih zbytecne siroky. Znacka Semperit neni nejhorsi, takze jen na pneu to hodit nejde.
CASOPROSTOR, kde jsem danou zatacku projizdel
Je to sjezd na dalnicni privadec do Brna, nahore na Slatine. Za kruhacem se z mostu nad dalnici odbocuje vlevo a dolu. Nejlepsi misto na test. Tam jsem jel uz tisickrat a docela dobre dokazu porovnat ruzny auta. Na suchu tim mistem musi slusnej podvozek projet pod plynem bez ztraty kyticky. Bohuzel to astra ani na suchu nedavala a na snehu je to tristni. Clovek zatoci volantem a jede rovne. OK, muze to byt tezkym diesel motorem, ale nemel by tezkej predek naopak vice zatezovat pneu a zvysovat tak treni a lepsi "grip"?
MOJE OSOBA jako ŘIDIČ
Jasně, někde chyba být musí, ale když jsou auta, co můj styl jízdy přežily, tak to nebude mnou na 100%
pokud jste fakt přesvědčeni o tom, že astra není nedotáčivá, tak už sem ani nic nepište...
Dogeee aj ja mam 205 55 R16 - Nokian