POPIS::Dělení BC
Re: POPIS::Dělení BC
Jj dík a kolik by tak stálo to naprogramování?toho palubního počítače?
- Reklama
Dotaz zda u BID jde za jízdy návrat ze servisního menu (kontrola teploty vody) zpět do
Audio nebo PC, nebo pouze až po zastavení a vypnutí klíčku zapalování. Děkuji za info.
Audio nebo PC, nebo pouze až po zastavení a vypnutí klíčku zapalování. Děkuji za info.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Stan.: Mělo by to jít stejným způsbem, jako se ten mód zapíná, tj. podržet zmáčknuté setting, dokud to nepípne...
A co tak skusit vypnut a zapnut radio?
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Vypnout a zapnout radio nefunguje. Myslím, že mi pomohlo to co říká emvee, ale už je to déle, tak si to moc nepamatuju.. Každopádně jsem na to taky nemohl přijít..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Alebo stlacenim tlacidla "MAIN"
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Děkuji za info, vše vyzkouším ale pouze nevím jaké tlačítko MAIN myslí kolega swabel. Díky
Mám to nový radio CD30MP3 s 9 tlačítky a nemůžu se dostat do servisniho menu přes BC, nevítě čím to je?
už není
Zkus to takto: Podrž tlačítko SETTINGS dokud se neozve pípnutí, hned potom zmáčkni 2x po sobě tlačítko BC a měl by jsi být v servisním menu a pak listovat tlačítkem BC.
Tak jsem to vyzkoušel a tlačítkem SETTINGS to nejde vrátit do základního menu, objeví se sice Audio ale hned to skočí zpět do servisního menu. Zkoušel jsem i kombinace s jinými tlačítky ale bezvýsledně. Zpět se mě to podařilo vrátit až po vypnutí klíčku zapalování. Pokud se Vám to někomu podařilo bez vypnutí klíčku za jízdy a znáte postup u BID tak dejte vědět. Děkuji za rady