Nejrozšířenější karoserie na tomto fóru
- Reklama
-
Re: Nejrozšířenější karoserie na tomto fóru
5-dverovy hatchback
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Na navrh Astramana jsem udelal podkategorie teto sekce, uz docela pribyvame tak at je v tom poradek a je videt ze nas s kombikama je proste nejvic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Proč můžu označit dvě možnosti? To je kvůli vojtovi, který má sedana a van? Co když si někdo pořídí 3 háčka?
ja z toho udelam zase jen 1 moznost
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad je to už kompletní Kdyby někdo našel galerii svého mazla v jiné kategorii, než má být, tak stížnosti ke mě do SZ, co nejdříve to napravím... Ale nemělo by se to stát, snažil jsem se dávat pozor
A tímto děkuji Milošovi za vyslechnutí mé žádosti + výpomoc s přesouváním galerií Ještě že těch stránek na přesouvání nebylo třeba 50
A tímto děkuji Milošovi za vyslechnutí mé žádosti + výpomoc s přesouváním galerií Ještě že těch stránek na přesouvání nebylo třeba 50
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
Ja dekuju, kdybych tady mel vse moderovat sam tak nemuzu ani chodit do prace : )