Tolik?? A to jezdíš jen 2,5 kiláku do práce..milosh píše:No to jsou krasny kilaky ja uz mam skoro 2x tolik
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Koukam dnesek je ve znameni delani si predelek z admina, mno chvili vam to tady jeste necham a pak budem rozdavat docasny zablokovani uctu (ale asi jen majitelum dieselu ).
Do prace to mam 5km, ale jezdim ted s dcerou do skolky ktera je 9km, tudiz denne dam minimalne 18km jen po meste. V praci nam sebrali sluzebak takze jezdime svyma, jen za leden mam uz najeto pro firmu 800km, proplaceji slusne neni duvod kupoval chrochtaka
Dotazy?
Do prace to mam 5km, ale jezdim ted s dcerou do skolky ktera je 9km, tudiz denne dam minimalne 18km jen po meste. V praci nam sebrali sluzebak takze jezdime svyma, jen za leden mam uz najeto pro firmu 800km, proplaceji slusne neni duvod kupoval chrochtaka
Dotazy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na tahání vozejku s pískem není nad chrochtáka.. To by Zippo neutáh..
To asi jo ale kdyz bydlis v panelaku jako ja vozejk a dyzla nepotrebujes
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A co děti, mají si kde hrát? Bys jim mohl něco dovézt..
JJ diky mame 4+1, takze mista dost, koupil jsem malymu v Mauntfildu auticko michacku tak aspon neco.
Tak aspoň malej je stavitel..
V mounfildu? tak to seš v osudí, bédo travničku to sem zvědav co stím volvem tady na foru jako........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
martini: no co, volvo střelí a koupí J-čko sports tourer, aby měl o čem kafrat i na J-fóru (když už si teda děláme (_).(_) z admina
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to tady vypadá na odstávku serveru tak na měsíc, podle toho kolik lidí dnes rýpe do admina
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........