Zafira 1,9 cdti navi
-
Zafira 1,9 cdti navi
Ahoj všem.Mám dotaz,pořídil jsem si tuto zafiru,dovoz z Německa.Chtěl bych nahrát do palubního počítače češtinu,a CD navigace v češtině.Je to vůbec možné,a když jo tak jak.Děkuji Libor
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira 1,9 cdti navi
Kontaktuj člena Romanak!Češtinu ti tam nahraje! http://www.carteam.cz/
Pokud jsi z čech tak kontaktuj Pepase http://www.pepas.cz/
Pokud jsi z čech tak kontaktuj Pepase http://www.pepas.cz/
Díky několika zdejším šikovným kutilům je možné prakticky všechno
Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Jinak zkus se porozhlédnout po fóru, odpovědi na své otázky tady určitě najdeš.
Ještě není od věci všeobecné doporučení vyplnit si údaje ve svém profilu... Uvedením svého bydliště ti pak budeme moci nejlépe poradit, jak (s kým) věci řešit
Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Jinak zkus se porozhlédnout po fóru, odpovědi na své otázky tady určitě najdeš.
Ještě není od věci všeobecné doporučení vyplnit si údaje ve svém profilu... Uvedením svého bydliště ti pak budeme moci nejlépe poradit, jak (s kým) věci řešit
-
Děkuji za rady,ale kdyby byl někdo blíž Ostravy ,tak by to bylo pro mně podstaně lepší,ale dík
Nejlepe kdyby ti to nekdo prijel nahrat primo pred barak ne? Chcete do aut dodelavat takovy vychytavky a jste liny ujet par kilaku. Ja do Brna jezdim 300km a neresim to
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak
z BA to tiez nie je najblizsie a predsa tam chodime
milosh píše:Ja do Brna jezdim 300km a neresim to
no to je jasný, to by jsi pak nemohl mít takový nájezd km za rok
EX Opel Astra H caravan
Ale no tak pánové, buďte milejší na čerstvého kolegu
Je na fóru nováčkem, tak nemusí mít takový přehled o tom, jak se to s tou češtinou má.
55liborek55: Určitě si pročti to téma, mimo jiné zjistíš, že je to možné jen u těch dvou zmíněných, nikoliv v každém kraji
Je na fóru nováčkem, tak nemusí mít takový přehled o tom, jak se to s tou češtinou má.
55liborek55: Určitě si pročti to téma, mimo jiné zjistíš, že je to možné jen u těch dvou zmíněných, nikoliv v každém kraji
Jestli on si milosh neměl kvůli tomu pořídit naftu!Mazety píše:no to je jasný, to by jsi pak nemohl mít takový nájezd km za rok
Diky, naftu nechci, jsem spokojen s tim ze mi to v zime hned topi a nemam problemy s DPF
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet