Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
43.000km odjazdenych s excentr.srobami zo 112 na 110mm bez problemov. V pneuservisoch mi uz viaceri akurat pripomenuli ze mozu byt problemy pokial nesedia uplne presne stredove kruzky v diskoch.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Reklama
Dneska jsem si zajel do pneuservisu na převážení kol, jelikož mi to od 140 vibruje s celym autem a zjistil, že tam nejsou ty středový kroužky. Tak jsme je objednali...
Jezdis do nemecka jo? kde je povoleno 140 az nekonecno?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Málokdy, ale chápu tvoji narážku
Milosh - skôr keď som v ČR na dialnici zdá sa mi že tam máte tie limity ako v tom Nemecku
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Na Slovensku mi to nepřijde jiné
na Slovensku nejazdím , len do BA a naspäť a tu sa slováci dosť boja Audi RS4 takže väčšinou keď niekto fakt letí ma ČR značku, no hlavne 1A....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Tak dneska ráno jsem jel výjmečně na zkoušku do Zlína Octávkou (větší motor, diesel) a překvapilo mě, že začla topit za téměř poloviční dobu, než moje Háčko.
Juray píše:jooo dýzl je dýzl
Ona jde nula dělit napůl? Srovnávám teda aspoň s mým BENZÍNEMpoloviční dobu, než moje Háčko