Proc ne plastovym vymezovacim krouzkem? Pokud sedi dobre a neni ozvejkanej, tak nevidim problem. Disk prece nesedi na ose, disk drzi srouby. Ta stredova dira jen vymezuje presnou pozici pro srouby.Mazety píše:to je úplně v pohodě, důležitý je zachovat středovou díru, ale ne plastovým ani jiným kroužkem, prostě origo rozměr díry...
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Je to tak ja mněl na f-ku litaky a plastovy kroužky nacvaknuty a žadny problem je to tak normalni
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
To ster znamená asi staré žepapak13 píše:Pre Adriano2: Ja mam tiez RSW disky od minulej jari s tzv. plavajucimi skrutkami to znamena ze kuzel skrutky nie je na pevno ale je tzv.plavajuci a dokaze vymedzit minimalne vole cize pozadovane 2mm! Ked tie skrutky podotahujes samo si to nastavi presnu polohu a od jari do jesene ani neviem ze ich tam mam a dokonca som si kupil tzv. poistne plavajuce skrutky s ktorymi tiez nie je absolutne ziadny problem! Tak sa nemusis nicoho obavat! Najazdene zhruba 20tis. km a ziadny problem s nimi nebol!
P.S. ked to budes prehadozat ster skrutky si odloz lebo hentie plavajuce ti nebudu pasovat:)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Sorry pisal som to na mobile hej stare skrutky! A doporucoval by som aj poistne mna vysli okolo 25e pretoze u nas uz par aut vyzuli z tychto diskov tak som sa radsej poistil:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
papak: Já tomu rozumím, jak to funguje, ale já bych si to prostě na auto nedal. Když si představím, že při 5x110 vs 5x108 jsou ty díry o milimetr mimo a jak ten šroub vypadá a že tím pádem to vlastně drží na menší tloušťce toho šroubu, tak se mi to prostě nelíbí a nechtěl bych to.
emvee máš právo na názor a niesom proti....ja som tom utiež neveril no narazil som na X ludí čo to používa bez problému a na minimum ludí čo sú proti tomu ...
papak: jj bezpečnostné som kupoval samozrejme rovno s diskami
papak: jj bezpečnostné som kupoval samozrejme rovno s diskami
Tlouška šroubu je přece stejná, nemůže být jiná, musí sedět do závituemvee píše:papak: Já tomu rozumím, jak to funguje, ale já bych si to prostě na auto nedal. Když si představím, že při 5x110 vs 5x108 jsou ty díry o milimetr mimo a jak ten šroub vypadá a že tím pádem to vlastně drží na menší tloušťce toho šroubu, tak se mi to prostě nelíbí a nechtěl bych to.
Werewolf: Ta část šroubu, kde je zavit samozřejmě musí být stejná, ale v místě, kde se potkava disk a naboj, na kterém disk sedí, nejsou ty díry přesně proti sobě a tam ten šroub musí být užší. Je to vidět i na těch obrazcích. A to se mi právě nelíbí.
emvee na to som sa pýtal, skrutka je tam užší ale skrutka je asi 2-3x pevnejšia ako obyčajná skrutka...preto je to vraj aj také drahé ,veď sada na cele auto vyjde okolo 40-50 eur
Adriano: Jasně, to mě napadlo, že to asi bude pevnější, ale stejně se mi to nelíbí