Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Takže je to takto :
RSW Disky sa robia 5x108 a 4x98 pre Ople a Fiaty a rieši sa to excentrickymi skrutkami .Vraj takto to predávajú stále a nebol ani jeden problém.Dohodli sme sa že neni problém vrátiť peniaze ,no ja ten disk mam obutý a takže určite tam bude škrabanček a verím že s tým budú mať problémy.Až sa oteplí disk dam na auto a uvidím.Disk sedí na strede a skrutky dostatočne disk utiahnu.A podla toho ich buď predám alebo budem žiadať peniaze
RSW Disky sa robia 5x108 a 4x98 pre Ople a Fiaty a rieši sa to excentrickymi skrutkami .Vraj takto to predávajú stále a nebol ani jeden problém.Dohodli sme sa že neni problém vrátiť peniaze ,no ja ten disk mam obutý a takže určite tam bude škrabanček a verím že s tým budú mať problémy.Až sa oteplí disk dam na auto a uvidím.Disk sedí na strede a skrutky dostatočne disk utiahnu.A podla toho ich buď predám alebo budem žiadať peniaze
Ja som mal v pláne kúpiť tie disky RSW a bol tam aj rozmer 5x110 uvedený...ale ak to nieje tak a je to riešené nejakými excentrickými skrutkami tak to nechcem...
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
No oni to majú uvedené kvôli tomu že sa to rieši tými skrutkami....no keď nechceš excentrické tak čo som si prečítal tak okrem originál Opel diskov si teda iné nekúpiš....
Inak ja tým šrobom aj verím , čo som čítal tak x ludí to používa, a hlavne ak by si chcel disky O.Z. tak tie sú len s excentrickýma skrutkama...a to už su nejaké disky .
Inak ja tým šrobom aj verím , čo som čítal tak x ludí to používa, a hlavne ak by si chcel disky O.Z. tak tie sú len s excentrickýma skrutkama...a to už su nejaké disky .
Adriano: To jako že rozteč 5x110 mají jen originál disky Opel? Nesmysl, já mám disky Borbet a mají rozteč 5x110 a šrouby mám normální.
ked uz ich mas obute tak vymen aspon na jednej strane a odfot, nemusis ani poriadne utahovat.
to my bolo povedané v RSW a to som čítal na opel forume...
Tak asi len niektoré typy diskov nevyrábajú 5x110 , no ponúkajú ich ako 5x110 a dodávajú k nim tie skrutky...no tie skrutky som detailne neštudoval a vyzerajú rovnako normálne len je tam asi iný sklon ....
Midzi: až bude teplejšie a až budem mať na to čas v piatok som doma, no akorát má snežiť
Tak asi len niektoré typy diskov nevyrábajú 5x110 , no ponúkajú ich ako 5x110 a dodávajú k nim tie skrutky...no tie skrutky som detailne neštudoval a vyzerajú rovnako normálne len je tam asi iný sklon ....
Midzi: až bude teplejšie a až budem mať na to čas v piatok som doma, no akorát má snežiť
Naposledy upravil(a) Adriano2 dne 19 led 2011, 12:27, celkem upraveno 1 x.
na bielom snehu tie cierne disky krajsie ukazu
Aj červené ruky a uši
Když sis objednal 5x110 tak ti přece nemůžou poslat 5x108 s plovoucíma šroubama a stim ze nebyl nikdy žádny problém.Tak to maj prodávat pod označením 5x108 a že ti k tomu daj plovoucí šrouby které ti udělají 5x110.Takhle jsem to viděl na pár českých eshopech prodávat.Já sám jsem měl problém se scháněním hezkých disků.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..