Treba neco jako elektronicka vodovaha. Tu stejne tak potrebujes u automatu, jak jinak by poznal jestli jedes z kopce nebo do kopce? (napr. u auta bez xenonu)Oťas píše:A co by tam bylo ještě za čidlo?
Automatický náklon xenonů
Re: Automatický náklon xenonů
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Teda kvůli takovému závěru bych určitě nezakládal tohle téma ale je možné, že mi nic jiného nezbude. Každopádně si myslím, že než se vydat do servisu je dobré alespoň něco vědět, než ti začnou tahat chechtáky z kapsyKesi píše:AFL sa natáčajú do zákruty. Ak ti svetlá svietia príliš dole daj si to skontrolovať a nastaviť.
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI Enjoy
Z17DTH, r.v.2006, černý safír, xenon
Tak to som ešte nepočulWestler píše:Treba neco jako elektronicka vodovaha. Tu stejne tak potrebujes u automatu, jak jinak by poznal jestli jedes z kopce nebo do kopce? (napr. u auta bez xenonu)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi: nemas mobil s naklonovym cidlem?
Chlapi, fakt nikdo nevíte, jak je to v OP-Comu (ještě lépe v levné (čínské) verzi)kraťas píše:Uvažoval jsem o koupi diagnostiky (OP-Com) samozřejmě nejen kvůli xenonům, ale nevíte někdo, jestli se dá v OP-Comu taky nastavovat tahle simulace zatížení, popř jestli je někde vidět aktuální elektrická hodnota sensoru zatížení?
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI Enjoy
Na čo potrebuje prevodovka náklonové čidlo?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi: Automaticka prevodovka diky tomu lip dokaze odhadnout co ma zaradit. Stejne jako ty bys treba do kopce podradil, tak i ona dokaze sama podradit. Dnesni automaticky prevodovky taky zvladaji i brzdeni motorem z kopce...
zdroj http://www.autorevue.cz/opel-astra-16-n ... 1/ch-21062Při jízdě z kopce automat pozná, že byste rádi brzdili motorem, proto ponechá vyšší stupeň – čím je kopec prudší, tím vyšší budou otáčky, aby byla brzdící síla motoru co největší.
Naposledy upravil(a) Westler dne 17 led 2011, 21:00, celkem upraveno 1 x.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nic si z toho nedělej, tady řekneš třeba kanalizace a rozebírá se to na deseti stránkách.... ...od toho to tu je.kraťas píše:Teda kvůli takovému závěru bych určitě nezakládal tohle témaKesi píše:AFL sa natáčajú do zákruty. Ak ti svetlá svietia príliš dole daj si to skontrolovať a nastaviť.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
V Op-Comu mám u jednotky AHL/AFL v "Output Tests" nabídky na test potkávacích světel (Low Beam Test) a test dynamického natáčení světel do zatáčky (Dynamic Curve Light Test).kraťas píše:Uvažoval jsem o koupi diagnostiky (OP-Com) samozřejmě nejen kvůli xenonům, ale nevíte někdo, jestli se dá v OP-Comu taky nastavovat tahle simulace zatížení, popř jestli je někde vidět aktuální elektrická hodnota sensoru zatížení?
Mám na Zafiře AFL-ka a kdysi jsem to i zkoušel - už si to přesně nepamatuji. Ale myslím že se při testu světla natáčely.
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
Ahoj,chtěl bych se zeptat dnes mi přestalo fungovat naklapeni světel. Po nastartování se nastaví jen nataceni do začátek a pak to jen zabzuci a nic a světla svítí do země. Nevíte někdo vo stím? Děkuji