Dankina "astricka"
Re: Dankina "astricka"
GID je lepsi, tady mas nejake info - https://www.opel-astra-h.cz/graficky-info-display-gid/
Sleduj inzerci obcas se tam objevi za 3-3500kc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
dakujem za tip, idem kuknut.milosh píše:GID je lepsi, tady mas nejake info - https://www.opel-astra-h.cz/graficky-info-display-gid/
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
kludne ich nechaj cierne, k tej farbe sa to hodi.
Ale prd, nehodi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pobite sa chlapci, aj tak ich necham cierne
a cierne su aj praktickejsie - neodlupne sa mi z nich farba
a cierne su aj praktickejsie - neodlupne sa mi z nich farba
to len Milos zavidi ze ich ma vo farbe aj ked chcel cierne
myslela som si, ze je to len slepa zavistMidzi píše:to len Milos zavidi ze ich ma vo farbe aj ked chcel cierne
ozaj, napadla ma taka kacirska myslienka - existuje difuzor na zadny naraznik na astru (nie vo verzii sport ako ma solik) bez akehokolvek vyrezu na vyfuk (najlepsie samolepiaci 3M)? Diel skor z tunning shopu, nie origos opel. Da sa take nieco?
urcite ho niekto robi, akurat zistit kto. Aj ked zadny difuroz bez vyrezu na vyfuk dost divna predstava.
no na oplackej origos stranke je v ponuke pri konfiguracii auta difuzor bez vyrezu na vyfuk. nie je to divna predstava.
to hej ale pre mna je to divna predstava. Ak tam dam difuzor znamena to ze chcem mat trocha sportovejsi vzhlad, a k nemu patri koncovka vyfuku.