Dankina "astricka"
Re: Dankina "astricka"
Silver: dakujeeeem pekne
Midzi: je mi jedno, ked niekomu vadi ta nalepka - mne nevadi
Oťas: ved prave preto ju mam
Midzi: je mi jedno, ked niekomu vadi ta nalepka - mne nevadi
Oťas: ved prave preto ju mam
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
- Reklama
I ty se nam ukaz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to predsa len nalepka, ktora sa da casom a po najazdenych kilometroch odstranit.
A k tej nalepke aspon viete, ze ked ide pred Vami takto oznacene auto, ze za volantom nebude sediet nejaky debil s telefonom v ruke, ktory nedava smerovky alebo nejaky tunerko, ktory caka na moment, kedy ho zacnete predbiehat aby mohol vystartovat. To by totiz bolo pod ich ego.
Nech ti sluzi, vela kilometrov bez problemov a nic neukazuj, ked nechces
A k tej nalepke aspon viete, ze ked ide pred Vami takto oznacene auto, ze za volantom nebude sediet nejaky debil s telefonom v ruke, ktory nedava smerovky alebo nejaky tunerko, ktory caka na moment, kedy ho zacnete predbiehat aby mohol vystartovat. To by totiz bolo pod ich ego.
Nech ti sluzi, vela kilometrov bez problemov a nic neukazuj, ked nechces
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Ďalšia členka z nežnej polovice Vitaj a veľa km bez problémov
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Milosh: ty si nejaky zvedavy
ukazovala som, ked som bola mala... mna obdivovat nemusite, staci moju kamaratku astricku, aby mi dobre sluzila
janda82: ano, mas pravdu. mam kamosku, ktora ma tuto nalepku uz dva roky a nechce si ju dat ani dole z auta.
janda82 a kesi: dakujem, odovzdam jej (mojej astre) vase odkazy
ukazovala som, ked som bola mala... mna obdivovat nemusite, staci moju kamaratku astricku, aby mi dobre sluzila
janda82: ano, mas pravdu. mam kamosku, ktora ma tuto nalepku uz dva roky a nechce si ju dat ani dole z auta.
janda82 a kesi: dakujem, odovzdam jej (mojej astre) vase odkazy
DakujemSamothe píše:vítej
Inak chlapci, priznam sa, ze som si pozerala aj vase auticka - su to pekne kusky
Hodis cerny plasty do barvy auta taky budes mit pekny kocar.
btw: ja zvedavy jsem a urco ne sam, vid Samothe ze bys rad videl nejen auto?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
do farby auta pojdu este späťaky, ale tie listy zostanu cierne! ani ty ma o tomto nepresvedcis a keby neboli aj vzadu listy vo farbe auta, tak budis, ale takto pokracuje linia okolo celeho auta.milosh píše:Hodis cerny plasty do barvy auta taky budes mit pekny kocar.
co by som este chcela je vymenit TID za BID alebo GID k radiu CD 30 - neviem co je lepsie.
chlapci, na mne nie je co obdivovat - som zenska s jednou hlavou, dvoma rukami, dvoma nohami a so zenskymi zalezitostami. nic zvlastne na mne nie je.