Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ešteže máme yorkshira ktorý bez problému sedí na prednej sedačke a pozerá z okna a ani sa nehne
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
psa nechci , dneska jsem si u garáže zase od plic zanadával na pejskaře. Tolik hoven na metru čtverečním jsem fakt ještě neviděl docela kumšt si něco nepřinést na botě domů
Opet musim "shaune" souhlasit, dnes uz asi potreti
Majitele všudeserů by meli byt POKAZDE pokutovani pokud neuklidi vytvor sveho milacka, pes za to nemuze ale majitele jsou debilove kdyz po nem to hovno neumi uklidit !!!!
Majitele všudeserů by meli byt POKAZDE pokutovani pokud neuklidi vytvor sveho milacka, pes za to nemuze ale majitele jsou debilove kdyz po nem to hovno neumi uklidit !!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já už dneska dokonce dospěl tak daleko, že jsem musel na ruce natáhnout pytlíky a pár těch "dárečků" odklidit sám, jelikož bych ani nemohl projí kolem auta, abych do něčeho nešlápl, prostě děs !
njn velkej pes je velkej pes, jinak nas vsudeser (krasny slovo ) nezije ve meste, takze na chodniky nedela
jinak hovna (ve meste) sbirame, taky mi vadi kdyz to lidi nechavaji lezet...
jinak hovna (ve meste) sbirame, taky mi vadi kdyz to lidi nechavaji lezet...
Jasně, pes patří někam na vesnici, k baráčku, proti tomu nenám absolutně nic. Bohužel dneska si ve městě kdejaký trouba pořídí do paneláku nejméně vlkodava, venčí ho na volno, bez náhubku, čokl chčije kde chce, sere kde chce, o tom že mám strach aby neporafal kluka ani nemá cenu se rozepisovat. Prostě jsem antipejskař
Souhlas, do panelaku ci bytovky pes nepatri, na vesnici k baraku ano, ale jsou i taci co bydli v baraku a chodej se psem srat k sousedum pred vrata, to bych se z toho posr..
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vidím, že názor na psy a problémy s nimi (pro nás nevlastníky) tady spojuje více lidí
Mno, sbirani hov3n v zime ma sve kladne stranky, aspon se pejskar zahreje
Jsem majitelem psa, dalšího už nechci, protože mne nebaví kličkovat na procházkách mezi h...y jiných psů..milosh píše:Opet musim "shaune" souhlasit, dnes uz asi potreti
Mildo, souhlasím s pokutováním pejskařů, kteří neuklízí, ale kdo by to podle Tebe měl pokutovat? MP, která byla zřízena hlavně na dohled nad dodržováním veřejného pořádku má větší zisky z měření rychlosti. Vždyť už ani nepokutují špatné parkování..