Zrcátko - upadla zrcadlová část
Zrcátko - upadla zrcadlová část
Ahoj, dneska jsem si utíral boční zrcátko u řidiče, protože jsem díky kombinaci špína a slunce neviděl a najednou mi ta skleněná část povolila a odpadla - naštěstí jsem to zachytil, ale byl jsem dost překvapený. Když jsem ho tam jen tak vmáčknul, tak ačkoliv je zadní strana zrcátka i ta prostrana hladká, tak to tam vydrželo další cca 20km na okraji Prahy. Poradíte někdo, co s tím mám dělat? Přilepit lepidlem?
- Reklama
Re: Zrcátko - upadla zrcadlová část
Taky se mi to stalo. Přilepil jsem to spšl lepidlem, který je na velký rozpětí teplot (když mrzne a zapneš vyhřívání) a za 2 měsíce to upadlo znovu a už se rozbilo. Koupil jsem od VOJTY ceý sklo i s vyhříváním, tedy to, co se normálně prodává. Seženeš kdekoliv, třeba Autobenex, Elit apod....
Super, tohle jsem ale slyšet nechtěl Půjdu to teď nějak přilepit/připevnit a zítra kouknu, kolik to bude stát.
nejaky silicon to neudrzi ?
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Zajímalo by mě, čím je to lepený originál - nevíte někdo?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zkusil bych to nalepit cernym lepidlem kterym se lepi autoskla!!!
Opel Astra OPC
alebo obojstrannu pasku ?
Naposledy upravil(a) bacardi dne 16 led 2011, 19:16, celkem upraveno 1 x.
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
Já ale jezdím denně a momentálně nic na lepení (mimo vteřinovýho lepidla) momentálně doma nemám. Jdu se na to podívat, jestli tam protáhnu alespoň gumičku, aby mi to neupadlo, až zítra pojedu do práce a pak zkusím to lepidlo na skla. Lepí se to po okraji nebo se to aplikuje doprostřed plochy tak, že švihnu tubou jako Zoro a vznikne blesk ve smyslu znaku Opel?
Neni lepsi koupit novy nez se strachovat kdy to zase upadne? http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;9 ... ST=0|LNG=0|
Jinak vzhledem k tomu ze je to sklo na plastu, tak krom hodne kvalitni oboustranky to asi nic jineho neudrzi (muj nazor).
Jinak vzhledem k tomu ze je to sklo na plastu, tak krom hodne kvalitni oboustranky to asi nic jineho neudrzi (muj nazor).
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Vyměním to doma resp.mám se do toho pouštět (jak?) nebo to mám radši hodit někomu, ať se s tím morduje? Cena za díl je rozumná.Westler píše:Neni lepsi koupit novy nez se strachovat kdy to zase upadne? http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;9 ... ST=0|LNG=0|