Hukot kolesa - Homokineticky klb alebo Lozisko???
Re: Hukot kolesa - Homokineticky klb alebo Lozisko???
Vibrace bych já tipoval na nevyvážená kola, to zatáčení, vnější homokloub...
- Reklama
kola jsem zkousel jsou po vyvazeni a kontrole jestli nekopou,jeto takove treseni jakoby do stran,pripada mi to spis jako kloub
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
takze huceni odstraneno lozisko praveho predniho kola treseni musim jeste najit
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
corsa d a12xer
Vyváženie kolies.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nebo vnitřní kloub\klouby\ poloos.Taky jsem to už několikrát řešil.Vozy měly najeto cca 100k.
Ja mám podobný problém. Hukot sa zvyšuje rýchlosťou, nezáleži či je rýchlosť alebo neutrál a ložiská kolies to nie sú.. Ide to od prevodovky... Mali ste niekto podobný problém, že to bol differenciál???
Dobrý deň,
mám asi podobný problém ako sa tu spmína. Hukot pri 60-80 kmh približne smerom od ľavého kolesa. Zvúrazňuje sa v pravotočivej zákrute, v ľavotočivej takmer zmizne. Dnes som auto zdvihol a nechal bežať pri takej rýchlosti vo vzduchu ale nedokázal som ten hukot presnejšie identifikovat. Skúsil som dať zimné koleso (to letné akoby trochu "skákalo" a hukot sa mi zdal trochu slabší. Bez kolesa obsolútne ticho. Mohli by ste mi niekto potvrdiť alebo poradiť ako ďalej zisťovať či ide naozaj o ložisko v náboji kolesa? Nič sa inak nezá že by sa zohrievalo ale ten hukot ma nenechá kľudným.
mám asi podobný problém ako sa tu spmína. Hukot pri 60-80 kmh približne smerom od ľavého kolesa. Zvúrazňuje sa v pravotočivej zákrute, v ľavotočivej takmer zmizne. Dnes som auto zdvihol a nechal bežať pri takej rýchlosti vo vzduchu ale nedokázal som ten hukot presnejšie identifikovat. Skúsil som dať zimné koleso (to letné akoby trochu "skákalo" a hukot sa mi zdal trochu slabší. Bez kolesa obsolútne ticho. Mohli by ste mi niekto potvrdiť alebo poradiť ako ďalej zisťovať či ide naozaj o ložisko v náboji kolesa? Nič sa inak nezá že by sa zohrievalo ale ten hukot ma nenechá kľudným.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj, ložisko... při odlehčení ztichne, při zátěži hučí. To potvrzují ty zatáčky.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ďakujem páni,
ložisko som vymenil a je ticho.
ložisko som vymenil a je ticho.