DPF filtr
Re: DPF filtr
@dark... malinka otazka preco sa ti spustila regeneracia ked mas v podpise dpf off?? nejako tomu nerozumiem
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
Nemám dodělanej soft, zatim jen mechanicky vykuchanej...
Nový poznatek Software nakonec je potřeba, regenerace se pouští skorem každý den i když výkon auta se nijak rapidně nesníží, takže jedu jakoby nic. Jediný co mě štve je spotřeba při tý regeneraci. Nouzák žádnej
Nový poznatek Software nakonec je potřeba, regenerace se pouští skorem každý den i když výkon auta se nijak rapidně nesníží, takže jedu jakoby nic. Jediný co mě štve je spotřeba při tý regeneraci. Nouzák žádnej
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
aha dik teraz uz mi je to jasne
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
zaujmalo by ma ako to že Darkovi po vypalovani nepadlo auto do nouzáku ako písal RomanK. Tiež uvažujem nad vybraťím.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
dark a preco skorem kazdy den??
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
protože ten dpf neni softwarově vyplej, elektronika je pomatená asi tak to furt pouští
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Kvoli tej spotrebe by som riesil vypnutie DPF aj softwarovo
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Zdravím páni , chcel som sa spýtať jednu vec
Už asi 1500 km sa mi nespustila regenerácia , vždy sa spúšťala cca každých 800 km ..
Môže to byť tým že som jazdil teraz dosť dlhé trasy a že sa ten filter až tak nenaplnil aby sa spustila regenerácia? Díky
Už asi 1500 km sa mi nespustila regenerácia , vždy sa spúšťala cca každých 800 km ..
Môže to byť tým že som jazdil teraz dosť dlhé trasy a že sa ten filter až tak nenaplnil aby sa spustila regenerácia? Díky
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
alebo uz sa spustila a ty si ani nepostrehol v lepsom pripade.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007