Dankina "astricka"
Re: Dankina "astricka"
Dakujem pekne
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
- Reklama
tak ta aj ja vitam a prajem vela stastnych km. Do Brna urcite nechod, lebo velmi zle dopadnes hlavne po financnej stranke. Nepojdes tam totiz z nejakou blbostou ale s niecim na co treba cas. Roman robi robotu kvalitne a to zaberie vela casu. Takze kym tebe opravuje auto ty musis chodit po obchodoch a to je ina zataz na penazenku Minuly tyzden ma o tom manzelka presvedcila
Midzi to musíš držet šrajtofli jak u nás ve statě p.Kalousek tzn.sednout u RomanaK v garáži na zadek a hned jak bude hotov tak odjed :)Joo taky Danku tady vítámMidzi píše:tak ta aj ja vitam a prajem vela stastnych km. Do Brna urcite nechod, lebo velmi zle dopadnes hlavne po financnej stranke. Nepojdes tam totiz z nejakou blbostou ale s niecim na co treba cas. Roman robi robotu kvalitne a to zaberie vela casu. Takze kym tebe opravuje auto ty musis chodit po obchodoch a to je ina zataz na penazenku Minuly tyzden ma o tom manzelka presvedcila
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Vítám vítám, astřička krásná Tak ať slouží bezstarostně
Vítej do klubu.. Nejlepší barva, nejhezčí kola.. Ještě to mělo mít větší kufr a bylo to dokonalé..
Mas to pekny Kupodivu ani ty cerny listy nevypadaji na stribrne spatne Ale nejlepsi je ta samacka "zacatecnik"
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Dakujem vam vsetkym pekne, aj za uvitanie, aj za ohodnotenie.beavis píše:Mas to pekny Kupodivu ani ty cerny listy nevypadaji na stribrne spatne Ale nejlepsi je ta samacka "zacatecnik"
Cakala som kedy ma niekto konecne "pochvali" za tu moju nalepku
ale je to moje prve auticko a nehanbim sa ukazat, ze nie som profik sofer aj ked ocino ma pochvalil, ze jazdim veeelmi dobre. No skor sa mi takto vyhnu blazni a zdaleka ma obchadzaju
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas...každý si pak drží odstup.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
nemas za za co hambit, aj ja to mam na aute. Polovicka nie je az tak skusena a treba sa ucit. A ked idem ja tak mi to je jedno.
vitam ta aj ja..a auti pekne..je pekne tu mat aj nezne pokolenie.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007