Dankina "astricka"
Dankina "astricka"
No tak tu si mozete pozriet (cez odkaz pri mojom podpise) moje historicky prve auto, ktorym je Astra H Essentia 1,4 16V, 66 kW, HB.
Narodena je 12/2005. Ale uz mam aj parkovacieho kamosa, ktory mi pomaha pri parkovani
Som velmi rada, ze ju mam, ale niektore veci ma dost prekvapili, ako je napr. uzamykanie auta - kym nezamknem auto (ci uz klucom, alebo z vnutra), tak je otvoreny nielen kufor, ale aj nadrz... alebo ked uzamykam auto klasickym sposobom s klucom, tak uzamknem len predne dvere a ostatne mi zostavaju otvorene. No vyzalovala som sa, a je mi lepsie
Narodena je 12/2005. Ale uz mam aj parkovacieho kamosa, ktory mi pomaha pri parkovani
Som velmi rada, ze ju mam, ale niektore veci ma dost prekvapili, ako je napr. uzamykanie auta - kym nezamknem auto (ci uz klucom, alebo z vnutra), tak je otvoreny nielen kufor, ale aj nadrz... alebo ked uzamykam auto klasickym sposobom s klucom, tak uzamknem len predne dvere a ostatne mi zostavaju otvorene. No vyzalovala som sa, a je mi lepsie
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dankina "astricka"
Vitaj!
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Dakujem pekne
Danka, pokud mas s autem problemy zajed do Brna k Romanovi on uz ti to poresi (RomanK)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dakujem velmi pekne za radu. Niektore veci (teda zadne tlmice) budem musiet poriesit. Bola som na servisnej a vraj by ich bolo dobre vymenit. A Brno nie je dalekomilosh píše:Danka, pokud mas s autem problemy zajed do Brna k Romanovi on uz ti to poresi (RomanK)
A eura tam taky urcite udas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no ved aj on musi z niecoho zit
ja to myslel tak ze samo ze to nebude zadara ale ze si nebudes muset menit eojra na koruny.
Bola som uz zoparkrat v Cechach a platila som aj euracmi
Ja som na strieborne auticka a take aj mam. Taktiez cierny B stlpik a strieborna farba a myslim aj tie elekt. mam take iste, fakt pekna, gratulujem