xenon vybojky !!! surne
Re: xenon vybojky !!! surne
Milosh: Rad bych, ale ne vzdycky to vyjde
Ne, vazne, ma to jeste nejakej jinej kladnej efekt nez ze je to "cool"?
Ne, vazne, ma to jeste nejakej jinej kladnej efekt nez ze je to "cool"?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ne.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
No chladnejsi belejsi svetlo pry pusobi kladneji na oci=mensi unava pri dlouhe jizde a taky se lepe odrazi od prekazek - lepe osvetlis znacky, zver atd v dalce.
Ale do nekonecna to asi platit nebude. Chapu ze 5000K je v tomhle ohledu lepsi nez zluta co ma 3000K, ale fialovej xenon co ma 12000K asi nebude nutne lepsi, nez 6000K xenon.
Nevyhodou vice kelvinu je, ze se lidske oko je na takovou barvu svetla mene citlive, nez na zlutsi svetlo, takze si to sviti jakoby min. Druha nevyhoda je, ze se modrejsi svetlo trochu jinak odrazi a to hlavne na mokre/namrzle silnici. Ten efekt zpusobuje, ze se mene svetla odrazi zpatky k tobe a tudiz ti to opet jakoby mene sviti.
Proto si lidi s modrejsima narikaj, ze za deste vidi kulovy. Rozumnej clovek si vybere nekde mezi 4300 - 6000.
Jinak z duvodu uvedench vyse si prave lidi davaj zlute zarovky do mlhovek. Zlute svetlo je na mokre silnici videt mnohem lip.
Ale do nekonecna to asi platit nebude. Chapu ze 5000K je v tomhle ohledu lepsi nez zluta co ma 3000K, ale fialovej xenon co ma 12000K asi nebude nutne lepsi, nez 6000K xenon.
Nevyhodou vice kelvinu je, ze se lidske oko je na takovou barvu svetla mene citlive, nez na zlutsi svetlo, takze si to sviti jakoby min. Druha nevyhoda je, ze se modrejsi svetlo trochu jinak odrazi a to hlavne na mokre/namrzle silnici. Ten efekt zpusobuje, ze se mene svetla odrazi zpatky k tobe a tudiz ti to opet jakoby mene sviti.
Proto si lidi s modrejsima narikaj, ze za deste vidi kulovy. Rozumnej clovek si vybere nekde mezi 4300 - 6000.
Jinak z duvodu uvedench vyse si prave lidi davaj zlute zarovky do mlhovek. Zlute svetlo je na mokre silnici videt mnohem lip.
Už tedy rozumím těm hmlovkám... Jak poznám kolik K maj moje xenony? Je to napsané na výbojce nebo někde? Když by mě jedna odešla, abych vyměnil stejnou barvu
Maji se menit obe najednou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No pokud by pasovaly pak nevidim problem, cena ujde.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo zkušennosti s těmito?
http://www.xenony.us/d2s-xenonove-vyboj ... ojka-d2s-2
http://www.xenony.us/d2s-xenonove-vyboj ... ojka-d2s-2
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Jak uz psal Vojta, bude to cina. teda ono je dnes Cina skoro vse ale toto asi vydrzi podstatne min nez osram ci philips za litr.
Jinak patice je stejna u vsech typu D2S? at je to na oktavku nebo na oplika?
Jinak patice je stejna u vsech typu D2S? at je to na oktavku nebo na oplika?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj, patice jsou stejný..... kdyby měla svítit stejnou svítivostí jako origo a vydržela třeba jen rok a origo (4400kč) vydržela 5 let, tak mi pořád vychází levnější líp....ale jde o tu svítivost.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici