tohle je bohužel kravina večera, jak jako policie v tomto státě za současného stavu politiky, společnosti, atd... může zaručit, že každé porušení zákona bude potrestáno? nedělej ze mě blbce...Westler píše:dogee píše:Zaverem chci rict ze je na kazdem ridici (kdyz se rozhodne jet rychleji nez je dovoleno), aby si obhajil duvod sveho pocinani a pripadne nesl nasledky z tohoto pocinani plynouci. A na ostatnich ridicich (tedy i na tobe) je, aby tohoto ridice nehodnotili, nesnazili se ho brzdit ci jinak vychovavat a prenechali vsekere zminene ukony na policii.
vždyť ani fotografie jak jsi za volantem na dálnici není dostatečným důkazem, pokud tvůj obhájce bude rozporovat, že fotka nezaznamenává pohyb, tudíž není důkazem že jsi daný vůz řídil, že daný vůz byl v pohybu (foto z radaru) a další a další...
buď se pravidla silničního provozu dodržují, nebo ne, zajeď si do Indie a uvidíš. třeba v Bombaji mají super světelné křižovtky, které dokonce odpočítavají v sekundách jak dlouho bude ještě červená, nebo zelená. Realita je taková, že ti co mají ještě 3 sekundy červenou už jsou v křižovatce a ti další jedou, ikdyž už jim skočila červená
to co ty tvrdíš "každej ať si jede jak chce, když jedu blbě ať mi to dokážou" je výsledek posledních 15 let naprosté anarchie v tomto státě!! navíc popřemyšlej o tomto, to že ty můžeš lítat 160+ po dálnici je možné jen díky tomu, že je tady ještě dost lidí co ty pravidla dodržují a de fakto ti to svým slušňáckým chováním umožňují!!
kdyby 100% řidičů nedodržovalo pravidla, tak zapomeň na to, že bys jezdil rychle po dálnicích, jezdil bys max 60 km/h jako v té Bombaji! zkus o tom to popřemýšlet
to x father: pokud by situace vedla k nehode, tak se bude zkoumat, zda nehodu zavinila moje rychlost, nebo tvoje nedani prednostim, pripadne podil vinny kazdeho: BOHUZEL v tomto je zakon na hovno a naprosto spatne a nejednoznacne napsany, s tim souhlasim. Nicmene ty jedes rychleji, nedodrzujes bezpecnou vzdalenost, neprizpusobils svoji rychlost situaci a ohrozil jsi pomaleji jedouci vozidlo. to je muj pravni vyklad. A pokud by doslo k havarii, ty bys mi zmrzacil pritelkyni a soud by te za to neodsoudil, tak te zmrzacim ja je mi to jedno.
prazacky mam na mysli ty politicky kraviny a kecy radoby dedu vsevedu, nemyslim Prazacky, proti Prazakum nic nemam
tímto s touto debatou končím!