pirati silnic

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Westler

Re: pirati silnic

Příspěvek od Westler » 12 led 2011, 21:11

Astraman: Ja vim, jenze ten nazor je postaveny na hlavu. Nikdy nevis kdo opravdu pospicha a z jakeho duvodu, tak proc zbytecne jeste hrotit situaci a nepustit ho pred sebe? Tohle nikdy nepochopim.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Reklama

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 12 led 2011, 21:43

Dogee určitě není případ o kterym se tu bavíte. Proto ho i chápu, prostě na jednu stranu je přestupek jet bezdůvodně v leven pruhu, ale šlo o to že snad větší přestupek byla jízda přes pruhy doprava a předjíždění zprava... a stejně jako bezdůvodný ježdění vlevo mi přijde bezdůvodný ježdění nad 160, jeden z milionu někoho poveze do nemocnice, ostaní je bezdůvodný :twisted:

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 12 led 2011, 21:45

Tohle je nekonecne tema. Na autorevue jsou dve nekonecna vlakna. Jedno se jmenuje co s brzdici v levem pruhu a druhe co s blikaci v levem pruhu.

Hadaj se tram dve skupiny lidi a nebere to konce.

Jedni zastavaji nazor, ze oni dodrzuji rychlost a kdyz je nekdo rychlejsi, tak mu uhybat nemusi. Vychazi to z predpokladu, ze kdyz nekdo porusujue predpisy, tak nemuze ocekavat, ze je kvuli nemu budou dodrzovat ostatni. Ty pomalejsi ridici to berou tak, ze je ti rychlejsi omezuji a svoji rychlou jizdou v levem jim brani v uzivani leveho pruhu a brani jim tak v predjizdeni.

Druha skupina to zas bere jako bezduvodnou jizdu v levem pruhu, braneni v predjizdeni atd.

Osobne patrim k te druhe skupine, ale zalezi hodne na konkretni situaci. Pokud dojedu nekoho v levem a vidim, ze v pravo je plno a ze levy pruh jede rychleji, tudiz ten oredemnou predjizdi, tak nereknu ani vorla.

Kdyz me to ale nekdo svihne pred cumak takovym fofrem, ze kolikrat ani nestihne pustit blinkr, tak to me sere.

Nebo takovy ty experti co se domnivaj, ze je moje povinnost je do leveho pustit. Pustej blinkr a zacnou se tam pomalu sunout a vynucujou si tam misto.

A co me vazne sere, kdyz vidim jet auto v levem a pritom je v pravo misto. Uz se me nekolikrat stalo, ze po tom co sem na takovyho ridice treba bliknul, tak jenom zvednul oci do zrcatka a ukazal me fakace.

Uz to neresim. Bezduvodne jedouci auta vlevo, ktery nejevi znamnky snahy uhnout proste objizdim zprava a vytroubim ho.

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 12 led 2011, 21:49

jojo, je to nekonečné:) já nepatřím asi ani do jedný skupiny, vlevo jsem fakt jen na dobu předjetí a nad 150 jedu jen v DE apod. u nás mi za to nestojí huntovat astru na těch tankodromech;).
Taky nesnáším to "přisrává.í se" do levého pruhu, hlavně v Praglu...

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 12 led 2011, 21:56

Zajímavě se to tu rozjelo :mrgreen: Jen bych chtěl reagovat na Dogee: to je přesně to, co mi sere. Já jedu 130, což je podle předpisů a ty nemáš co jet 250. Co je ti sakra do toho? Tohle ať řeší policajti. Drž se vpravo, když předjíždíš, předjížděj klidně 80km/h, ale jakmile to jde, tak se zařaď, abych kolem tebe mohl profičet třeba 200, když JÁ rozhodnu, že mi to za to riziko stojí.
Je to jen o sobeckosti...

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 12 led 2011, 22:00

Super tema, skoro tak vesely jako na tuningforu.

Cely tyden jezdim pracovne Usti - Decin a dnes jsem mel cas cestou zpet tak si dam 90km/h tempomat a tech 20km jedu v klidku, to by clovek neveril kolik jelimanu pospicha, predjizdi pres plnou, v zatacce a v zakazu predjizdeni jen aby byli v Usti o 2 minuty driv, nechapu, vetsinu z nich jsem stejne dojel za ceduli UL protoze tam byly naky kamiony ktery pak uz ve meste nikdo nepredjede :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Westler

Příspěvek od Westler » 12 led 2011, 22:01

Juray: a co kdyz zrovna na toho jednoho narazis? Jak ho poznas ze je to prave on?

Corsaczek: presne o tom mluvim 8-)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

bacardi

Příspěvek od bacardi » 12 led 2011, 22:02

x-father : tak to si pridi pozriet ako sa jazdi na D1-ke medzi bratislavou a trnavou...
impotenti sa tam vezu v strednom pruhu a za svet sa neuhnu do praveho kde ani nedovidis na najblizsie auto ... to by som strielal,
na druhej strane ma seru aj borci co si to seru 190 v lavom a na kazdeho kto si "dovoli"ist v jeho pruhu 140 vyblikava SYS
save your soul ... aj ked musi vidiet ze predchadzas auta v pomalom
raz som viezol kamosa , tiez fotografa, bolo to v noci , isli sme po dialnici v tmavej neoznacenej astre s ciernimy foliami, ten pako polozil systemovy blesk NIKON SB 800 na palubovku a ked nas niekto obehol tak to odpalil, tolko brzdovych svetiel som este nevidel ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 12 led 2011, 22:03

Milosh: ano, na 20km na státovce je to píčovina. Ale když jedeš 800 km po dálnici, tak už může být 130 a 160 sakra rozdíl.

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 12 led 2011, 22:04

Westler - nepoznám, proto říkám že já nejsem ten co by nějak blokoval, doleva jen předjet, nebo pokud jsou díry, ale to zase jak vidím za sebou světla tak uhejbam...

Milosh - přesně to taky miluju, někdo mě předjede, rve to jak blázen a na šraňkách ho v klidu dojedu :) jo 90 je dneska strašně málo :(

Odpovědět