pirati silnic
Re: pirati silnic
v ČR je problém v malé kapacitě dálnic, takže ti co chtějí jezdit rychleji než 130 se diví, že je všude kolem spousta těch pomalejších
jenže ne každej chce jezdit rychle a protože tihle pomalejší mají vpravo věčně nějakej kamion a nechtějí se za ním táhnout 200km po cestě do prahy, tak musí občas předjet
samozřejmě že někteří řidiči jezdí "zbytečně" pomalu, ale když někdo chce jezdit 160 a více po dálnici v ČR tak holt musí počítat s tím, že se tam pohybují i pomalejší řidiči a hotovo
jenže ne každej chce jezdit rychle a protože tihle pomalejší mají vpravo věčně nějakej kamion a nechtějí se za ním táhnout 200km po cestě do prahy, tak musí občas předjet
samozřejmě že někteří řidiči jezdí "zbytečně" pomalu, ale když někdo chce jezdit 160 a více po dálnici v ČR tak holt musí počítat s tím, že se tam pohybují i pomalejší řidiči a hotovo
- Reklama
i moje slovadogee píše: definuj "bezduvodna jizda v levym pruhu"
kdyz jedu 130, vpravo kolona tiraku, tak se z nejakyho magora fakt neposeru a kdyz na me zacne blikat, tak bych mu nejradsi hodil neco na auto... problem techle rycjliku je v tom, ze si svou prednost naprosto nesmyslne vynucuji, holt musi pockat az bude vpravo volno a pak mu uhnu
ja nemam problem s tim, ze uhnu rychlejsimu, ale serou me blbecci, co si mysli ze kvuli nim skocim do pangejtu hned, jak se mi objevi za prdeli
Přesně jak napsal x-father... Samozřejmě neřeším když je vpravo kolona tiráků nebo cokoliv jinýho k předjíždění, ale zvykem v ČR je jezdit standardně vlevo a doprava uhnout až v okamžiku, kdy za tebou rychleji jedoucí auto musí zpomalitdogee píše:definuj "bezduvodna jizda v levym pruhu"corsaczek píše:Na druhou stranu ale chápu částečně i jeho, že ho s...u lidi, co jedou bezdůvodně v levým pruhu - a že jich je požehnaně.
kdyz jedu 130, vpravo kolona tiraku, tak se z nejakyho magora fakt neposeru a kdyz na me zacne blikat, tak bych mu nejradsi hodil neco na auto... problem techle rycjliku je v tom, ze si svou prednost naprosto nesmyslne vynucuji, holt musi pockat az bude vpravo volno a pak mu uhnu
ja nemam problem s tim, ze uhnu rychlejsimu, ale serou me blbecci, co si mysli ze kvuli nim skocim do pangejtu hned, jak se mi objevi za prdeli
...no jestli to nebude tím, že v pravým pruhu bývá asfalt na některých místech totálně zrasovaný. Silničáři to obyčejně řeší jen značkou nerovnost na vozovce v délce x km a snížením rychlosti které stejně nikdo nedodržuje (viz. těch asi 15 km mezi Olomoucí a Prostějovem ). To pak člověk jede v levým jen proto aby nemusel poslouchat ty rány od tlumičů.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
asfalt? o tom nemůže být řeči, na D2 jsou jenom panely a když se při jízdě levým pruhem podívám na spoje panelů v pravém pruhu, tak je tam i 5cm výškový rozdíl!!! tož co je tohle za dálnicu???? ať jsou do (_!_) s poplatkama za dálnice a nějakou trapnou silniční daní, když to všechno promr*(h)ají za 3,14čoviny a rozdělí si to do kapes ... (abych nekřivdil - v úseku kolem Hustopečí se dá jet vpravo - tak 2-3 km )
... chce se mi zvracet
... chce se mi zvracet
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Jooo taková bejvala dálnice Praha - K. Vary kdo to tam znal tak mi dá za pravdu že tam se v pravo jet opravdu nedalo od začátku (Nové strašecí) až po cca sjezd na Unhošť. Loni opraveno ale už to zase začíná od Prahy ke konci vypadat jak cvičná dráha na tlumiče tam kdo má auto rád opravdu jede co to jde v levém pruhu
Když jsem jel tenkrát ještě s Fávem, prvnim autem, chystal jsem se na svůj první "výlet" cestou před D1, jsem ze záp. čech, takže kus z ruky, koupil jsem známku a natěšenej jak to tam "povalim" vyjedu na D1, auto drc-drc-drc-drc a můj obličej ->
bohužel dálnice v čr jsou totálně na prd, když můžu tak soukromně i služebně jezdím přez Rakousko (na Mnichov je to rychlejší z Brna na Vídeň a po nové dálnici na Krems... než na Prahu, navíc dálnice rovná a v klídku!!)
Podle me jsou to vetsinou vymluvy.
Zkuste spocitat kolik aut jelo v pravem pruhu tady. A to je tam afalt krasny. To jich vic jelo bezduvodne v levem
http://www.youtube.com/watch?v=NApsW43LMRA
A nebo tipickej idiot tady:
http://www.youtube.com/watch?v=bdBxvRgr ... re=related
Zkuste spocitat kolik aut jelo v pravem pruhu tady. A to je tam afalt krasny. To jich vic jelo bezduvodne v levem
http://www.youtube.com/watch?v=NApsW43LMRA
A nebo tipickej idiot tady:
http://www.youtube.com/watch?v=bdBxvRgr ... re=related
x-father: Ad. 1.video - klasika, oni jedou v levem, protoze nekdo jede pred nima. Nicmene predjizdeni zprava je mnohem vetsi prasarna, protoze je velmi nebezpecne = nikdo ho neceka! Krasne je to videt na videu hned na zacatku, fabie se zacne zarazovat vpravo a neceka, ze by nekdo mohl byt rychlejsi v pravem pruhu a tudiz se ridic pekne lekne (je to videt na videu). Pri leknuti kazdy reaguje jinak a muze tim zpusobit nehodu - napr. strhne volant. Navic ridic si stejne nepomohl, protoze pred tou fabii jeli dalsi auta vlevo, takze tento velmi riskantni manevr (prejizdeni vpravo) byl naprosto zbytecny.
Proste ve zkratce: Ano, jizda v levem pruhu je proti predpisum, ale nikoho primo neohrozuje (maximalne nastve ty vzadu), naproti tomu predjizdeni vpravo je prestupek nejvetsiho kalibru a muze pri nem vzniknout (a taky casto vznikne) velmi nebezpecna situace
Proste ve zkratce: Ano, jizda v levem pruhu je proti predpisum, ale nikoho primo neohrozuje (maximalne nastve ty vzadu), naproti tomu predjizdeni vpravo je prestupek nejvetsiho kalibru a muze pri nem vzniknout (a taky casto vznikne) velmi nebezpecna situace
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"