Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes som si pozeral pre zaujimavost ake auta sa kradnu ci sa mam bat alebo nie pretoze na nasom sidlisku zacali akosi miznut oktavie a passaty a narazil som na toto dnes 10.1.2011 bolo ukradnute V Bratislave - Ružinov ukradli Opel Astra s evidenčným číslom BA806FG. dufam ze nikoho odtialto!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Dnes trapenie s klapkou vnutornej cirkulacie.....A tymto sa chcem spytat ci sa da klapka kupit? (+kat. cislo) . Dik
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
zozen si tu klapku z G-cka niekde na vrakovisku, podobny problem riesil aj Kesi
Ta klapka je stejná jako u géčka?Midzi píše:zozen si tu klapku z G-cka niekde na vrakovisku, podobny problem riesil aj Kesi
neviem kolko je tam klapiek ale ak je to ta ktoru mysli tak je to to iste. Teda tam mi to poradil RomanK a Kesi to odskusal a funguje.
Tak to je fajn Vrakáč géček mám nedaleko, tak kdyby mě tahle závada potkala, vím co s tím. Díky
Strana 175
Kesi píše:Tak dnes pri vyberaní peľového filtra (pred dezinfekciou klímy) som prišiel na to že vidím cez ventilátor von z auta príčina zlomená klapka cirkulácie vzduchu
Konecne mi prisli nove zadne svetla po facelifte:) Uz sa tesim ked ich cez vikend nahodim, k tomu nove stierace a astricka je zas o nieco krajsia:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
RE Mato87: Midzi má pravdu pasuje z Gčka dokonca aj z anglického.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dnes jsem astru pořádně umyl i zespoda : http://www.youtube.com/watch?v=i7REol00sUg