Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Tak já dnes poprvé vůbec potkal v čr GTC v Lokti na pumpě, zastavli jsem u něj, čučel na mě, dal jsem řeč, ale není od nás, jen kšeftuje s autama, takže žádnej člen...
- Reklama
hehe, no koukal jsem na tebe dobre cecepueblo píše:Jedu si tak služebákem, počasí nic moc, moje auto zadělaný, že z něj sotva vidím a najednou záblesk, oslnění. Přivřu oči abych neoslepnul a vida. MILOSH . V tomhle sajrajtu jediný naleštěný auto v Ústí, neuvěřitelný
Co je metrosexuál vím, ale jak se říká týhle úchylce, to netuším
Mildo bez urážky, vlastně Tě obdivuju
Cisty auto v tomhle marastu neni umeni, kdyz muzes obcas zaparkovat v podzemni garazi a vyhnat z ni sluzebni mrchu skodovkovou
Zitra mam nejaky popojizdeni po okoli a i dalnici takze kdybys me potkal zitra vecer uz tak cisty nebude, ale priznam se mam rad kdyz je jedno z mala cistych aut v UL prave to moje
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já dneska potkal akorát člena z opelastra.cz.modrej kombík z bílýma litakama. Jinak vidavam plno aster ale žádnej člen.
Právě byl u nás v krámu někdo s krásným zlatým GTC bez poklic ústecký číslo, někdo odsud?
Dělám si snídani, kouknu z okna a tam pěkná šedá Zafča z brněnskou SPZ, někdo od nás zavítal do KM?
Jinak předvčerem jsem u nás zahlídl krásné červené GTC na osmnáctkách. Pár hezkých kousků tady vídávám, ale tuhle poprvé.
Jinak předvčerem jsem u nás zahlídl krásné červené GTC na osmnáctkách. Pár hezkých kousků tady vídávám, ale tuhle poprvé.
Dnes jsem v Moste rano kolem 8 potkal stribrnou astricku jako mam ja, zeby nekdo odsud? A pak cestou Most - Ceska Kamenice - Decin - UL taky par kousku ale asi nikdo znamy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes jsem na chodově videl modry OPC dobrá kárá
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Jestli jí řidil kluk tak kolem 25 tak jediný co vim že je to taky 110 kWmilosh píše:Dnes jsem v Moste rano kolem 8 potkal stribrnou astricku jako mam ja, zeby nekdo odsud? A pak cestou Most - Ceska Kamenice - Decin - UL taky par kousku ale asi nikdo znamy
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Netusim a hlavne po klukach nekoukam
Tomahawk má tušim taky stříbrnýho caravana i se stejnýma kolama a je z Mostu myslím