GTC 2.0T 147kW - Werewolf minulost
Re: Astra GTC koupena!!!
Dnes provedeny první opravy:
Nezamykalo se víčko nádrže, zjištěn uvolněný bowden, oprava primitivní (nacvaknout úchytku), ale sraní, než se k tomu člověk dostal...
Zlobí spínač zámku výklopné zádě, rozebráno, vevnitř maglajz, srajda, humus, bordel. koumali jsme jestli se dá přímo ten spínač z toho gumovýho celýho sundat, ale nakonec jsme to jen pořádně prostříkali. Ted to funguje, uvidíme jak dlouho...
Nezamykalo se víčko nádrže, zjištěn uvolněný bowden, oprava primitivní (nacvaknout úchytku), ale sraní, než se k tomu člověk dostal...
Zlobí spínač zámku výklopné zádě, rozebráno, vevnitř maglajz, srajda, humus, bordel. koumali jsme jestli se dá přímo ten spínač z toho gumovýho celýho sundat, ale nakonec jsme to jen pořádně prostříkali. Ted to funguje, uvidíme jak dlouho...
- Reklama
Najdi pět rozdílů....
Dělám si srandu Vymýšlím blbosti, která varianta se líbí víc (jde o kola) vlevo nebo vpravo?
Dělám si srandu Vymýšlím blbosti, která varianta se líbí víc (jde o kola) vlevo nebo vpravo?
vzhladom k tomu ze mne sa tie kolesa az tak nepacia tak by som skor volil tu napravo, cize cierne
Přidávám se k Midzimu - protože se mi nelíbí, tak ty černý
Ja som chcel tiež čierne no neviem, ,bál som sa že by boli po roku totálne doškriabané a tak som zvolil mix čierna / strieborná ...dosť mi k rozhodnutiu pomohla aj vectra u RomanaK na dvore...mala čierne disky a totálne doškriabané
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
jj kola sou hnusný a černá tomu nepomůže
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jo máte pravdu, mě se ty kola taky nelíbí, i když už si začínám zvykat... Myslíte, že by šli předělat na tu černou variantu? Vyčistit a nastříkat?
To by určitě šlo, ale já bych volil variantu ušetřit za renovaci, prodat a koupit nějaké jiné, hezčí
Pridavam se k nazorum ze ty kola jsou divny Osobne bych se na ne ani nevyprdnul, natoz abych je prelakoval na cernou. V cerne jsou jeste vic osklivejsi. Nechal bych je v origos barve jako zimaky a basta
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)